Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dobra wiec po co

błagam jak sie szybko tanczyc w parze wysiadam nie umiem

Polecane posty

Gość no dobra wiec po co

hej na dyskotece wywijam sama wszystko super a jak mam zatanczyc w parze wymiekam uciekam ;/ mama na okraglo pokazuje mi ten caly krok raz dwa trzy ale ja nie potrafie :( znajde gdzies jakiegos linka albo cos

Gość cdcdc
mam ten sam problem :< az wstyd, 19 lat i nie umiem zalapac tego tanca ;/

Gość no dobra wiec po co
ja mam 24 ;/ na dyskotece kumple maja mnie za wariatke bo uciekam od nich tlumaczac sie ze wole tanczyc sama bozeee

Gość no dobra wiec po co
no ale jak to jest mama pokazuje mi ze od prawej raz dwa potem lewa trzy ale juz mi wstyd i przed nia

Gość no dobra wiec po co
no to tak jak ja katastrofa moze jest to gdzies pokazane moze ktos umie mi w koncu pomoc

Gość no dobra wiec po co
Nno dobra dziekuje za ten krok :* ale skad mam wiedziec ze partner zktorym bede tanczyc tez bedzie uzywal tego kroku?? ;/ tego sie wlasnie boje ze sie podeptamy ;/

Gość a ja mam zupelnie na odwrot
Nie potrafie tanczyc. Jedyna mozliwoscia, zebym zatanczyla (i ponoc robie to dobrze) jest taniec w parze. Ale tylko mnie facet pusci ja stoje jak slup soli. Nie wiem jak sie ruszac solo. Potrzebuje kogos by mnie prowadzil ;) Zazdroszcze Wam, bo teraz najczesciej tanczy sie solo ;) Dlatego nie chodze na imprezy taneczne;)

Gość no dobra wiec po co
hehe a ja zazdroszcze tobie

Gość a ja mam zupelnie na odwrot
ja jestem swietna w dostosowywaniu sie :D jakby facet nie tanczyl - to ja w parze daje rade ;) No byle by byl zdecydowany i mocno prowadzil. Wszystko zatancze razem z takim. Dopoki mnie nie pusci :O

Gość no dobra wiec po co
podajcie mi jakiegos linka błagam

Gość dewfef
ja umiem chache, walca i tango z wf, mi chodzi o ten taniec na 3 ;/

Gość Student :):)
No właśnie kobietki... co się dzieje? :) Jak jest się na imprezie to wszyscy tylko sami ... jak już uda się znaleźć w tłumie kobietę z którą można potańczyć w parze to cud. Widać nieraz po kobiecie ze chce potańczyć ale jak prosisz i gdy widzi, że umiesz tańczyć to wręcz ucieka :D. Ucieczką się nie nauczysz, to nawet sympatyczne bo można czegoś kobietkę nauczyć. Nie wstydźcie się tylko tańczcie, pamiętajcie, ze jesteście szczupłe i jak nadepniecie facetowi na nogę to duża tragedia się nie stanie :)