Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayah

Słabość do niego...i finał

Polecane posty

Ja nie opisze mojej sytuacji bo to książka musiała być ale skrócie - ja również byłam jego słabością a on moją, nie mogliśmy się swobodnie spotykać bo to kumpel brata ( takie mieli zasady) ja byłam w związkach, on żonaty, później tez w związkach ( rozwiódł się) ale zawsze nas do siebie ciągnęło, to było fantastyczne...mimo, że miał powodzenie zawsze wracał do mnie, w końcu wyjechał i czasami tylko przyjeżdżał do Pl ... w tamtym roku ja byłam w związku i on też ( zaręczony) napisał byśmy się spotkali...więc postanowiłam ok będę twarda nie ulegnę w końcu nie widziałam go 4 lata więc chyba to już minęło ( znamy się praktycznie od 10 lat albo więcej ) no cóż stało się inaczej patrzył na mnie z pożądaniem ja zresztą też...to była wspaniała noc, wreszcie po tylu latach powiedział mi co naprawdę czuł przez te wszystkie lata ( zawsze ze sobą flirtowaliśmy itp ale nigdy nie przyznaliśmy się do naszych uczuć) i wreszcie poczułam, że mu naprawdę zależy. On wyjechał na drugi dzień, do uk do swojej narzeczonej ja wróciłam do faceta( dowiedziałam się o jego zdradzie miesiąc wcześniej, miałam depresje) Pomyślałam, że to jest ten moment do wyjazdu, facet i tak mnie zdradzał, a mój wymarzony w końcu o mnie zabiega, pisał smsy, dzwonił wow. Po krótce... dokonałam wszelkich starań by wyjechać do uk , bo wielu perypetiach postarałam się by zamieszkać w mieście gdzie on... wiecie dlaczego to wszystko? Bo mimo, że byłam w związkach zawsze myślałam o nim i co będzie gdyby się zjawił i chciała być ze mną? Co zrobie jak wyjde za mąż za innego a on wróci? dlatego wyjechała by się przekonać czy to wszystko przez te lala to naprawdę miłość...coż zabrakło mi jaj by zostawić narzeczoną ( z którą jak twierdził nie jest szczęśliwy) on dobrze zarabiała, mieli kredyt na dom wzięty wmawiał mi, że to tylko przez ten dom, ale ja wiedziałam swoje Jeżeli naprawdę by kochał zrobił by wszystko by być razem tak jak ja zrobiłam, a on? ja zaczęłam go olewać i życ własnym życiem to zaczął robić zazdrosne afery haha co za ironia, a on sypiał z nią co noc. Finał taki, że poznałam innego normalny facet, troskliwy, inteligentny, wypowadziłam się z tego miasta i nie mam z nim kontaktu od roku ale obawiam się czasami, że on się w końcu odezwie.. tym razem powiem spie**alaj!! Sorry, że długie może to będzie lekcją dla niektórych.

Gość grecik...
zam podobna historie z autopsji....ja dla niego zostawilam prace ,zmienilam kraj,ochraniajac jego o malo moj ex mnie nie zatłukł na smierc ,ale dlamnie liczyla sie milosc i to w co wierzylam .....jakie to naiwne a on ....po 5mc powiedzial ze to nie jest takie proste i koniec piesni....

Ah bo my kobiety takie jesteśmy...wierzymy w miłość, jesteśmy w duszy romantyczne mimo, że ja wcale tak nie myślę osobie ale gdzies w głębi... i my kobiety mamy tz jaja jak coś chcemy to zdobywamy lub staramy się zdobyć.

Dlatego ja romantyzm zostawiam dla sprawdzonego człowieka - NIGDY PRZED! Nie zależy mi na słodkich słówkach, głupotach i szaleństwach robionych dla mnie (taaa, jasne; dla mnie :-o). Nie jest mi potrzebny słodkousty romantyk o oczach psa Bobika i uwodzicielskim głosie Tomasza Knapika. Ja potrzebuję mężczyzny wraz z jego odmiennością, szorstkością, stabilizacją i siłą. Takiego, który jest w stanie zapewnić mi poczucie bezpieczeństwa.

Nastazja podoba mi się Twoje podejście, jednak czasami człowiek musi się przejechać

a mnie słabość do niego zepchnęła do roli dziewczyny "na telefon". Dzoni tylko gdy ma ochotę na seks... Ohyda. Nigdy więcej.

Najbardziej żenujące jest to, że mam ochotę na zemstę tz , żeby ona się dowiedziała jakiego kochasia ma pod dachem, ona jest z innej miejscowości niż on i nie wie jaki z niego lover boy. Tak wiem, że to głupie ale chciałabym by zapłacił za łzy, których tyle wylałam kiedyś.

Gość Do alahooja
Allahooja nie zakładasz już tematów w których wklejasz zdjęcia obcych ludzi i mieszasz ich z błotem? znudziło ci się?

nikogo tam nie zmieszała m z błotek więc odwal się debilko ode mnie wreszcie zazdrosna jestes czy o co ci chodzi? Po co łazisz za mna?

Gość Olkiaa
alayah - - powiadom jego narzeczoną jaki z niego gagatek. Niech ma za swoje.

Sto razy chciałam, ale to trochę szczeniackie wydaje mi się, że sama sie jeszcze przekona jaki on jest. Swoją żonę zdradzał co tydzień na imprezach maskra:( Pamiętam jak jego kumple chcieli bym do niej zadzwoniła i powiedziała to bo im było jej szkoda, a sami nie mieli jaj by to zrobić, cóż ja tez nie zrobiłam.

Gość Olkiaa
Ta jego narzeczona pisałaś że dobrze zarbia, czy on, bo tak namotałaś że litery Ci poprzeskakiwały w poście.

Ona dobrze zarabia, kiedyś w rozmowie z nim stwierdził, że chciałaby zacząć ze mną ale boji się, że wszystko straci( przy rozwodzie stracił auto i coś tam..) i tez wykręcał się tym kredytem na dom. Tchórz jakich mało.

Gość Olkiaa
Więc sama widzisz czemu on z nią siedzi, dla wygody finansowej. Znam taką parę, gdzie facet ochajtał się tylko z powodu pieniędzy, a chodzi teraz na seks do koleżanek, ona oczywiście nic nie wie. Ten Twój tak samo jest nic nie wart, żałosny typ...to tyle.

wrrr aż się gotuje jak sobie o nim pomyśle, widziałam przypadkiem ich zdjęcia niedawno wrzuciła na facebooka, wow jaki on zakochany heheh śmiechu warte, dobrze, że z nim nie jestem ale mam nadzieję, że w końcu i ona go pogoni.

"Tak wiem, że to głupie ale chciałabym by zapłacił za łzy, których tyle wylałam kiedyś" - jeśli jest takim bydlakiem, jak piszesz, to spłynęłoby to po nim, jak po gęsi (czy raczej po gąsiorze). Pewniejsze jest to, że ją by to zabolało. A jeżeli go kocha, to wybaczyłaby mu (jak mniemam) a ty stałabyś się TĄ, która rozwala związki. Zrobiliby z ciebie kozła ofiarnego. Jego zabolałoby jedynie odsunięcie od koryta. Nie martw się, wcześniej czy później tak się stanie.

Gość Ludzie to mają wyje..
Poziom wypowiedzi autorki jest poniżej jakiejkolwiek krytyki..nie musisz nikogo obrażać a temat który wczoraj założyłaś i wklejałaś linki do profili innych ludzi żeby się z nich pośmiać wcale nie był smieszny.. tak samo nie było śmieszne jak ludzie zwrócili ci wczoraj uwagę że tak się nie robi a ty obrzuciłaś ich stekiem wulgaryzmów..

Poczytaj kobieto nie łaź za mną na forach i odwal się wreszcie czy ty w ogóle widzisz o czym jest ten temat? co to ma wspólnego? Każdy inteligentny człowiek widzi jak beznadziejne są tam Twoje wypowiedzi.

Gość MISZCZ WYBORUW
Przeciez po to jestescie, poruchac i zostawic. Po co ta zlosc i szukanie sensu?

A wy jestescie tylko od tego by placic na nas :D i dlatego na nas zarabiacie :D dziekuuuuujemy haha :D P.S Ciebie pewnie na kobiete nie stac ;p

Gość MISZCZ WYBORUW
No to chyba normalne, ze mezczyzna musi zarabiac na kobiete. Wlasnie niechcacy przyznalas sie do tego, ze kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki, tylko dziwka chociaz ma tego swiadomosc ;). Dziekuuuuuuje, pozdrawiam. ps. Wlasnie o to chodzi, ja na platny seks bym nigdy nie poszedl, taki uklad "placenia" mi sie podoba. No offence, sama to napisalas :).

Po pierwsze żenujące jest to, że jako facet siedzisz na kafeterii, po drugie pewnie jakaś Cię skrzywdziła i teraz wylewasz tu swoje frustracje wyżywając się na kobietach, znajdź sobie chłopa będzie Ci lepiej.

Gość MISZCZ WYBORUW
Zabolało to, co koleżanka niechcący napisała? ;)

Widze, ze kolega ma tylko jedno w glowie :D dziwkami nie jestesmy po prostu jestesmy madrzejsze od was.. sluchaj napisze raz a konkretnie .. jestescie jak psy ktore lataja za suk*** ;)) oczywiscie, sa wyjatki :) heh pozdrawiam.