Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala__

czy są powtórki "Tancerzy"?przegapiłam wczorajszy odcinek

Polecane posty

Gość filipinkaala__

kiedys ogladałam "tancerzy" jakoś późno, po pólnocy, ale to latem chyba bylo...ale to byly chyba powtórki... OGLADAM KAZDY ODCINEK OD JAKIEGOS CZASU A WCZORAJ ZAPOMNIAŁAM😭

Gość filipinkaala__
pomocy😭:D

Gość za spodnie daję max 80 zł
na chomiku poszukaj :) ja dzisiaj oglądałam :)

Gość filipinkaala__
ogladanie z neta odpada😭 mam takie dziadostwo, ze nawet na wrzucie czy you tube głupia 2minutowa piosenka ładuje sie pól dnia i sie nie załaduje:o Chciałabym w tv obejrzec!

a to w tiwi nie wiem, kiedy są powtórki. ale jak teraz ustawisz sobie ściąganie z chomika, to może po północy będziesz miała ten odcinek...?

Gość filipinkaala__
w życiu próbowałam parę razy ściagnac (albo chociaż) jakiś teledysk z you tube czy coś to było tak, ze np piosenka miała ze 3 min , to po kilku GODZINACH miałam jakieś 15% i dawalam sobie spokój-nie miałam juz nerwów albo wyskakiwały jakies komunikaty ze jest problem z nawiazaniem połaczenia czy cos i zeby spróbowac OD NOWA:D mam iPlusa,ale jestem poza jego zasiegiem i generalnie to tylko kafeteria mi chodzi dosc szybko a reszta...tragedia.Nawet na allegro cięzko zeby mi sie zdjecia przedmiotów załadowały:o Ogólnie większość stron sie nie chce otworzyc, tylko kafe, bo tu nie ma zdjęć,itp :o Takze pozostaje mi tylko tv😭

hm. gógle mówią, że powtórka była dzisiaj po 15:00...:/ a nie możesz ściągnąć u koleżanki, zgrać odcinek na pendrajwa i spokojnie obejrzeć u siebie?