Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka komputerowa

po tym co przeczytałam boję sie być w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

tez to czytalam ... pod większością wypowiedzi niestety mogłabym się podpisać rękami i nogami :( :o Rodziłam rok temu :o Mnie oprócz tego wszystkiego zaskoczyło jeszcze to, jak bardzo upokarzające jest rodzenie:o Masakra:o

Gość ło matko i córko .......
Czytajcie więcej takich bredni,to niedługo będziecie się bały same do kibla wyjść....:O 1.Każda kobieta ma inny próg bólu.To co dla jednej jest końcem świata,dla drugiej nie jest niczym traumatycznym, 2.Skurcze bolą,ale kobiety rodziły,rodzą i rodzić będą i jakoś z tego nie rezygnują,a mają po 2-3 dzieci. 3.Odejście wód nie boli.Dziwne uczucie,ale nie nieprzyjemne. 4.Masaż szyjki macicy też miałam,ale drugie dziecko chcę mieć. 5.W ostateczności,kiedy już przed porodem wiecie że nie dacie rady,bo ból Was tak przeraża, istnieje coś takiego jak znieczulenie zewnątrz oponowe.

z tym znieczuleniem zewnatrzoponowym to nie takie hop -siup, tam gdzie ja rodziłam, nie było szans,nawet za oplata:o a nawet jak jest to czesto jest tak, ze sie nie zdazy go podac! ostatnio w tv ogladałam jakis program, gdzie mówili że wycofuja w ogóle ze szpitali to znieczulenie , bo było nieuregulowane to odpowiednio, bo jedne szpitale dawały, drugie nie, jedne pobierały opłate, drugie nie iw końcu weszła jakas ustawa czy coś ze w ogóle jest wycofane:o nie wiem, moze kobitki sobie jakoś nielegalnie załatwiają teraz... w innych krajach to znieczulenie to standard, nie daja tylko tym, co z jakichś powodów nie moga go miec-jakies uczulenie na jego składnik czy cos,a tak to jak znieczulenie przy wyrwaniu zeba-czyli norma, a u nas oczywiscie zacofanie:o