Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooo pomocyyyy

prosze o rade...

Polecane posty

Gość ooooooooo pomocyyyy

Powiedzcie mi czy jest ze mna cos nie tak. zazwyczaj cykle mam 35 gora 40 dniowe. Ale zawsze tydzien wczesniej bola mnie piersi. wtedy wiem, ze za ok tydzien bedzie okres. dzis mam 39 dc. i kompletnie 0 objawow zblizajacego sie okresu. juz mnie meczy ten okres kiedys nawet bralam na to duphaston. wtedy byly do 35 dni najpozniej.ale juz rok nie biore i znowu wrocilam do martwego punktu. martwi mnie to ze bedzie mi ciezko zajsc w ciaze. mam 24 lata. dodam ze nawet testow nie robie, bo i takzawsze jest 1 kreska.

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
?????????????????

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
mozliwa ciaza jak sie nie zabezpieczasz,lecz ty ja chyba wykluczasz. jesli dobrze zrozumialam, tylko na jakiej podstawie ???

Gość ooooooooo pomocyyyy
dodam, że ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość ooooooooo pomocyyyy
nie rozunie co cie bawi podszywaczu

Gość lopae
spróbuj zassać odkurzaczem :classic_cool:

Gość fafinette
a robiłas dziś kupę? :)

Gość sdasdasdas
długość cyklu nie ma nic wspólnego z zajściem w ciąże. Mierzysz temperaturę, masz dwufazowe temperatury? tych wyższych jest conajmniej 11? jeśli tak to nie masz się co martwić, zwróć uwagę na jakość śluzu w okresie przedowulacyjnym, jeśli jest taki jak powinien być to pozostaje Ci tylko się cieszyć z powodu tak długich cykli. Chciałabym tak, a nie swoje 23 dniowe ;(