Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupić kwiaty?

Jutro mam randkę

Polecane posty

Gość Kupić kwiaty?

I nie wiem czy kupić kwiaty czy jest to już niemodne. W sumie dla mnie randka to nie pierwszyzna mam juz swoje lata i ona tez już po trzydziestce ale... tym razem mam wątpliwość bo słyszałem , że to już nie modne , że staroświeckie. Co o tym myślicie?

Gość katrines313131
jako kobieta sugeruję kupić - ale np. jedną różę - to zawsze modne i niekłopotliwe, mnie taki gest by ucieszył:) też jestem po 30 :)

nie mówię, że tak jest na 100% ale twoja wypowiedz na to wskazuje...

Gość widzialam
ooooooooooo milo by bylo gdybys kupil kwiaty,gdzie sa tacy faceci jak Ty? o ile istnieja jeszcze:)

a co ma do tego łatwość ?? kwiaty od mężczyzny to gentelmański gest.Tulipany, stokrotki , słoneczniki , goździki, frezje, konopie ....:) kobiety kochają kwiaty - ja przynajmniej.

Gość Kupić kwiaty?
Konopie? Ale chyba nie indyjską :-) To oczywiście tylko żart. Zawsze kupawałem w takich przypadkach ale to było lata temu. Ostatnio dosyć mocno mnie zastanowiły wypowiedzi na forum , że kwiaty kupują tylko jacyś niedorobieni czy coś w tym stylu.

wydało się...że jestem wesołą ogrodniczką . Lecę na piwko pozdrawiam miłośników pięknych kwiatów , a autorowi życzę powodzenia na randce:) :P

Gość Kupić kwiaty?
No to miłej zabawy Prażynko.