Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surimos

moje dziecko mnie wykańcza

Polecane posty

Gość surimos

jestem kłebkiem nerwow,nie nadązam za nim,nic nie moge zrobic,a mamy duzy dom,nieogrodzony,na podworku ciagle ucieka choć ma placyk do zabaw,nic jej nie zajmuje dluzej niz 2 minuty.dzis juz zbila szklankę i rozwalilo wieko od garnka,jak ja zdąze posprzątac w jednej szufladzie,ona juz wywalila z drugiej wszystko.po prostu wysiadam.nie wiem co znią robić,w wozku nie za dlugo lubi jezdzić,w samochodzie tez nie,malo gdzie jezdzimy bo ona nie chce.czuje sie jak stara baba.oczywiscie kocham moje dziecki nad zycie,ale jestem taaaaka zmeczona,pomaga mi tylko mąż jak wraca z pracy,zje obiad,odpocznie i jest okolo 18.-18.30.ja czekam tylko na momenty kiedy zachce jej sie spac.brak mi sił.......

Gość kjkjkj
moze ma adhd ??? idz z nia do lekarza

Gość Ludzie to mają wyje..
Może faktycznie ma ADHD? zapisz się z nią do pediatry może coś doradzi..

Gość pieczeń ze śliwkami 4
Moze sie nudzi i sama szuka zajecia, moze sprobuj ja czyms zainteresowac razem spedzic z nia czas

Wspólczuję, ja między innymi z takich powodów nie daje mojemu partnerowi namówić się na dziecko.

Gość surimos
zwracam sie z apelem do bezdzietnych małzenstw, może któreś odkupi ode mnie bachora? drogo nie chce dorzuce jeszcze babcie do pilnowania

Właśnie też się dziwie.. moze jeszcze Ci poprzecinało firanki bo się bawiło nożyczkami ?:D Zadbaj o bezpieczenstwo dziecka.. Dzieciaki bedą nadpobudliwe bo je wszytsko dookola ineresuje.. i co chwile co innego