Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hanulka88

ktory z nich jest moim ojcem??

Polecane posty

Gość hanulka88

hej chciala bym tu opisac swoja historie i moze po czesci otrzymac jakąs rade, gdyz nie mam z kim o tym porozmawiac.. wiec mam 22 lata w wieku 15 lat moja siostra wrocila z placzem do domu i powiedziala mi ze moim ojcem jest nasz wujek z niemczech... zapytalam skad o tym wie,a ona ze ciocia jej to powiedziala wzielam to za jaka sdurnote wiec migiem do matki, a Ona nic nie przytaknela staralam sie kilka razy poruszac ten temat i w koncu stwierdizla ze to prawda a potem, ze nie jest pewna i tak w kolko..moj ojciec z ktorym mieszkam tez nie wie i nie chce wiedziec w sumie rozstal sie z moja mama kilka lat temu i ma nowe dzieci wiec hmmm jest to dla niego nieistotne zaś moj wujek niby ojciec ponoc sam nie jest pewien raz twierdzi, ze tak, raz ze nie a w ostatecznosci nie chce zrobic badan zeby nie wyciagac starych brudow... tylko nikt nie patrzy na to jak ja sie z tym czuje bo ani jeden ani drugi nie trqktuje mnie jak corki nie utrzymuja ze mna kontaktu.. maz mojej mamy dzwoni do mojej siostry i w ogole a ja jestem traktowana jak powietrze... dziwnie sie z tym czuje odepchnieta, niechciana sama nie wiem....jak bekart... dziecko z przypadku w koncu mam 22 lata i przez ostatnie 22 lata nikt procz mojej matki nie interesuje sie moim losem... nie chce obwiniac za to mojej matki, ale jak mozna nie wiedziec kto jest ojcem jej dziecka.. to chyba najgorsze co moze spotkac wlasnie te przypadkowe dzieci...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować