Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczzekk

jak długo u was to trwało?

Polecane posty

Gość anioleczzekk

Byłam z chłopakiem dwa lata on ze mną zerwał, ja płakałam 3 dni, a potem czulam tylko zlosc... a teraz juz mi przeszło... czy to jest normalne?? gdy bylismy razem wydawalo mi sie, ze nie mogę bez niego życ, a jednak mogę

Ja byłam z chłopakiem półtora roku. Zerwał ze mną rano a ja na drugi dzień wieczorem czułam ulgę. Kurczę, aż głupio się przyznać ale obdzwoniłam koleżanki i poszłyśmy do klubu :D Tak tak, też wydawało mi się że On jest całym moim życiem!

Gość anioleczzekk
ja tydzień po zerwaniu poszłam na impreze czyli w andrzejki

Gość anioleczzekk
Nawet fajnie się bawiłam :) tak sobie usiadłam i zastanawiam się jak to możliwe, ze tak szybko mi to przeszło patrząc na moją koleżankę trzy miesiące temu zerwali ze sobą, a ona jeszcze płacze i cierpi

Przeciez sama napisałaś, że płakałaś, wiec kompletnie to po tobie nie spłynęło... Ale to chyba lepiej, że nie szlochasz za nim miesiącami :) Widocznie nie był ciebie wart :)

Gość anioleczzekk
napewno lepiej, ze nie szlocham miesiacami:)

ja pamietam ze jak kilka lat temu chlopak zerwal ze mna po 1,5 roku (sms-em) to przez miesiac bylam jak otepiala, i wydawalo mi sie ze moj bol jest tak wielki, ze nawet plakac nie bylam w stanie:D a po rownym miesiacu, z dnia na dzien jak reka odjal, poczulam ulge ze mam z glowy tego palanta:)

Gość anioleeeczka
upppp

Gość wstąp do ikea
Jesteście jednak wyjątkami:) Zazwyczaj kobiety się dołuja bardzo długo. Albo macie zdrową psychikę i podejście, albo to nie była big love. Istnieje jeszcze inna możliwość ale zakładm te optymistyczne. Ja się męczyłem po 2 lata, ale to był najważniejszy związek w całym życiu