Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

doradzcie moi drodzy :)

Polecane posty

Gość po...ne to wszystko
sraczkowy

wlsnie tez nie bardzo... nawet patrzylem plytki/kafelki jakie kolory maja i kurcze, takie meble+zielonkawe sciany no nie pasuje... nawet jak dasz mi model mebli (jak masz firme ) to zrobie ci wizualizacje... sama zobaczysz...

Hmmm no moim zdaniem podłoga mogłaby byc właśnie w kolorze sciany ze zdjecia. Seledynowy i fioletowy to modne, świeże połączenie. Jesli wolisz cos stonowanego to lepiej jasna w kolorze tych jasnych frontów (nie wiem czy dobrze widzę na zdjęciu chyba ecru) :-)

Do tego mam takie kafelki kremowe, a przy innym świetle wpadaja w seledyn.Wydaje mi się, że będzie ładnie tylko z tą podłogą mam problem. A jeżeli chodzi o tą wizualizację, to bardzo chętnie. Będe Ci wdzięczna, tylko napisz dokładnie co mam Ci podać.

To indywidualna sprawa, ja np. uwielbiam kolory i nienawidze białych scian, kojarza mi sie ze szpitalem. Co do seledynowych ścian to uważam, że do koloru mebli pasują, bo fronty maja raczej ciepłą tonację...Chyba, że en seledyn jest chłodny w sensie rozbielony, to wtedy rzeczywiście nie bardzo.

jesli masz na stronie sklepu model mebli do archicada albo autocada, albo po prostu cos w stylu "pliki dla architektow" ;) jak bede mial model to zrobie, tak to zbyt dlugo musialbym siedziec nad tym,..:)

Połowe kuchni mam kremową i połowe seledynową, ale to nie jest jakaś zgniła zieleń tylko piękny żywy kolor...nie załamujcie mnie, mam już ściany wymalowane i kafelki położone a we wtorek będą meble... :(

ale meble w ktorej kolorystyce??? do samej wizualizacji nie potrzebuje zdjecia ale tzw model...

kurcze musze zmykac, generalnie jadalnia powinna byc jasna, jak bedziesz isc w tym kierunku to bedzie Ci sie w niej dobrze przebywac... :)