Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

jeden chłopak na wieki dobrze czy żle?

Polecane posty

hej ;) mam 20 lat i jestem z chlopakiem ponad dwa lata,jest on moim pierwszym chłopakiem i wcześniej żadnych nie maiałam Jak uważacie czy to dobrze ze nie miałam wczesniej chłopaków,bo tak naprawde nie wiem jak to jest być z innym chłopakiem.Czasem mam wrażenie ze moj jest świetny i bym nie znalazła takiego drugiego,czy to stwierdzenie moze byc mylne ,dlatego ze nie doświadczyłam chodzenia z innym ,co o tym sądzicie?mozna powiedziec ze nie mam żadnego porównania co do innego chłopaka i czasami chciałabym zobaczyć jak to jest z kimś innym.

Gość po...ne to wszystko
dobrze jeśli wiek trwa 10 dni....

Gość Papa SMerff
To kurwa zobacz a nie nam glowe zawracasz o 1 godzinie. Ja piedole

Gość Gagaddd
Florcia zapraszam na : smutnahistoria.pl . Tam możesz spodziewać się poważnej odpowiedzi bez bluzgów.

Kant dupy- być może masz racje ale ja juz sie czuje staro , przez to ze tyle juz jestem z nim i czasami mam wrazenie ze nie bede juz miala chlopaka bo sie do niego przywiazalam ,najbardziej balabym sie tego ze jak bym juz byla z kims innym i by sie okazal byc gorszym to bym zalowala ze zerwalam z tamtym

Gość a b c d e f g h i j k l
Ja jestem chłopakiem i mimo, że nie mam dziewczyny, to zadaje sobie to samo pytanie. Wydaje mi się raczej, że tak powinno być. Niektórych czeka taki los, że nie muszą być z kilkoma, by złapać doświadczenie, tylko spotykają od razu tą właściwą osobę. Być może się mylę..

widze zenie tylkpo ja sie nad tym zastanawiam;) ale właśnie w gre wchodzi ciekawość, w sumie kiedys mailam wiele okazji do bycia z kims innym przed chodzeniem z moim obecnym ale nie chcialam i teraz zaluje

Ja też miałem kilka okazji, nie wykorzystałem i nie żałuję. Wciąż czekam na tą jedyną. Tylko czasami wydaje mi się, że mogę się nie doczekać.

Gość po...ne to wszystko
zrób mu lodzika z połykiem...i już nas tu nie nudź swoimi problemikami

a moim zdaniem to glupie... chodzicie z chlopakiem jeszcze z liceum po 5-7 lat potem sie hajtacie... :) nuda... :) nawet nie sprobowalas jak to jest "byc z chlopakiem".. :D takie moje zdanie, ale ja jestem starym zbereznikiem... :D

Zależy od osoby. Znam takich, co by 2 miesiące z jedną dziewczyną nie wytrzymali.

oj tam oj tam..dla mnie nie głupie , ciekawe jak wy po 7-8 latach związku byście postąpili ? rzucili wszystko w chuj i odeszli?:P po co? rozumiem ,jak partner jest jakąś mendą patologiczną.

bo to jest tak ze ona jest z nim z przezwyczajenia, a nie dlatego ze przy nim odlatuje... pewnie nawet nie wiecie o czym mowie laski... :)

no własnie mój jest dobry dla mnie, ale bokje się ze może go wyidealizowałam przez to ze nie weim jak jest byc z kims innym

:D hehe... przyjdzie kiedys koles z ktorym poczujesz cala palete emocji (cieplo/zimno) i wtedy sama sie przekonasz w czym rzecz... :)

''jeden chłopak na wieki dobrze czy żle?'' Bardzo źle. Świadczy to o tym że jesteś mało atrakcyjna kobietą z zaburzeniami psychicznymi. Prawdziwa kobieta dąży do jak największej ilości parterów seksualnych.

Florcia, nie musisz zrywac z tym gosciem, po prostu poznawaj nowych chlopakow... moze sie okaze ze ten twoj ziomek to wcale nie jest taki kozak, a moze sie okaze ze wlasnie jest najlepszy... :)

nie mówie o partnerach seksualnych przede wszystkim tylko poprostu o chłopaku w sensie partnera.A być może nie bede skromna teraz ale powiem ze jestem atrakcyjna i wiele osób mi tak mówi

ale ja tez mowie o chlopaku (nie maszynie do bzykania)... ;) zabawne, ale milosc mojego zycia to wlasnie bylo koniec liceum, ale bylem idiota, nic to, przepadlo... :o

zbereznik-mówisz mądrze;) jeszcze porównywałam ostatnio chłopaków moich koleżanek to wiekszosc jest gorsza od mojego,np jeden olewa totalnie ,drugi chory z zazdrości nie pozwala wyjść mojej koleżnce nigdzie , nawet wtrąca sie w to jak ma się ubrać

jeżeli jest ktośinny dla mnie przeznaczony to napewno go znajdę i poznając nowych ludzi wszystko się okaże;)a ile masz lat zbereznik?

badz nieprzytomnie szczesliwa... wtedy bedziesz wiedziec ze to on...:) musze leciec, papapapapap :D