Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarek

Dzienny/miesięczny utarg w sklepie i usługach

Polecane posty

Witam, chciałbym i bardzo bym prosił, aby w tym temacie wypowiedziały się osoby, które pracują w handlu i usługach lub, które mają swoje biznesy. Ile wynosi średni miesięczny utarg w Waszej branży? Jedynie proszę dopisać: - jaka branża, - lokalizacja - osiedle, centrum, galeria, rynek, bazar itp., - ile klientów dziennie macie - ile osób zostawi swoje pieniądze. Być może nasze wspólne informacje pomogą komuś w rozpoczęciu własnego biznesu - dlatego też proszę o poważne odpowiedzi.

Gość proponuje jeszcze napisac
od razu jaki jest koszt prowadzenia sklepu do tego: czynsz, prad, zakup towaru, zus, itp itd

Gość ja bym nie wybaczyła ..
to podnieś od razu ;D bo upadnie .. :) a temat fajny :)

Gość prostytutka Natasza
U mienia obroty som na poziomie 2000 nocnie, bo w agęcji klient placi 2 stówy, a ja srednio obsługuje 10 - przed kryzysem bylo lepiej

Gość Jestem pracownikiem
Monopolowego w 25000 mieście. Niby główna droga w mieście blisko osiedla ale do rynku kawałek i ten biznes to pomyłka.... Utarg dzienny średnio 700 zł nocny 300. Lepiej trochę w piątki i soboty. Bo wtedy dobowy utarg to ok 2000. Za czynsz aniza wszystkie opłaty to nie wiem ile jest

Gość Jestem pracownikiem
up

Gość gość
Podnoszę temat. Ja prowadzę sklep z upominkami. Miesięczny utarg to ok 14 tyś w 18 tyś mieście. Chyba pora zwijać interes :/