Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BorySss

jest tu jeszcze jakas kobieta/dziewczyna? mam pytanie....

Polecane posty

Gość BorySss

otóż: jestem uczulony na lateks, przy każdej próbie poruchania w gumce przez następne 2 dni podczas oddawania moczu krzyczę z bólu. no niestety... kilka lat byłem w związku z dziewczyną, która brała tabletki anty więc z gumkami nie było żadnego problemu, czasami jak miała biegunkę, wymiotowała itp to po prostu "zabezpieczaliśmy" się przerywanym. kończyłem na jej ciało w sposób na jaki miałem akurat ochotę, bywało, że i na buzię. ale... to już historia. Od pewnego czasu mam nową sympatię, czuję, że jutro dojdzie między nami do zbliżenia. Rozmawialiśmy już trochę na tematy intymne no i wiem, że nie bierze tabletek, ona również wie o moim problemie z gumkami. wiem, że przerywany to prawie żadne zabezpieczenie (tak czy siak jestem w stanie zaryzykować :) strasznie mnie kręci i wciąż już tylko myślę o seksie z nią no i )jutro pozostanie przerywaniec jako jedyna metoda zabezpieczenia (globulki również mnie uczulają) no i właśnie to jest to pytanie do Was: jak byście zareagowały jakby podczas pierwszego razu z nowym facetem ten wyjął sprzęt i spuścił się np. na Wasz brzuch? może to debilne pytanie ale boje się jak ona zareaguje. Jest to skromna dziewczyna, mało przebojowa i widzę, że mało doświadczona. domyślam się, że będzie chciała kochać się w klasycznej więc uciekanie po chusteczkę jest trochę dziwne nie?, najlepiej byłoby na jeźdzca, wtedy mógłbym pokierować po prostu na mnie no ale... może jednak lepiej spytać? ale kiedy? przed? w trakcie? ech... niby taka pierdoła a mnie męczy :)

Gość nigdy przenigdy kogoś
Ja jestem. Są nielateksowe gumy. Są droższe, ale skoro ci zależy... Wiem, bo też jestem uczulona na lateks. A jak masz to w dupie i po prostu lubisz zalewać spermą wszystko tylko nie właściwe miejsce, to już lepiej z nią najpierw o tym pogadaj.

Gość to tylko ja ****
Skoncz na jej brzuszku . W chwile potem,delikatnie i z uczuciem ;)zacznij rozcierac dlonia sperme na jej brzuszku,a jezeli bedzie jej ciutke wiecej to i na udach. Wykonujac ten calkiem przyjemny masazyk,jednoczesnie pochyl sie i przeplatajac ocieraniem policzka o policzek,caluj jej nosek,oczka,czolo - konczac dluuugim,czulym przytuleniem 😴

może ze zrozumieniem zareaguje możesz też skończyć między udami na stojąco ale ona skromna i tylko jedna pozycja wchodzi w grę to brzuch albo obok tylko co to za przyjemność ,w ostatniej decydującej chwili wyciagasz i pryskasz obok

Gość żałośc
Jak można oczekiwać że laska sie zgodiz na przerywany z facetem którego ledow zna? Do sklepu i kupić nielateksowe gumki.

Gość rurukka
na pewno nie zgodziłabym się na seks bez gumki. a jak bym usłyszała o twoim uczuleniu, to zaśmiałabym ci się w nos- prezerwatywy nielateksowe są powszechnie dostępne i trzeba być niezłym wałem żeby tego nie wiedzieć