Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwonienie po nocach

Jak znaleźć dane osoby o zastrzeżonym numerze tel.

Polecane posty

Dziś od 2 w nocy zaczeło sie puszczanie dzwonków. myslałam, że oszaleje. jak sprawdzić kto to wydzwaniał

Gość delicja pomarańczowa:)
trzeba było wyciszyc telefon i po problemie

nie mogłam wyciszyć, bo czekam na ważny telefon

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie da się. Z niezastrzeżonym też się nie da. Znaczy można sobie sprawdzić w googlach albo zadzwonić kiedyś z innej karty. takiej na raz za 5 zł. Przecież nikt ci nie udzieli informacji o właścicielu numeru.

ale o mam sprawdzić w googlach? co mam sprawdzić ze startera? ie rozumiem Cię

Gość widencja
Spróbuj napisać: numer prywatny (bo u mnie taki napis się wyświetla przy zastrzeżonym) i przypisać temu prywatnemu osobny dzwonek (jakiś taki prawie niesłyszalny), albo bez dzwonka.

no tak tylko do tego trzeba mieć wypasiony telefon z taką funkcją a ja mam zwykłą prostacką komóre z ericssona, ale dzięki za rade, mże kiedyś się przyda

Chodzi mi o to, że jak znasz numer to możesz wpisać w google bo może ktoś go gdzieś podał np. na NK czy facebooku i znajdziesz personalia. Ze startera oddzwonisz, ktoś odbierze i może poznasz kto to. Jak znasz numer. bo operator nie może ci nic podać z racji ustawy o ochronie danych osobowych. nawet w moim zabytkowym ericssonie jest opcja jak "nie przyjmuj połączeń z poza listy" :D Czyli jak kogoś nie ma w kontaktach to się nie dodzwoni

o rany, ael pisałam przeciez że nie znam numeru bo wyświetliło się tylko zastrzeżony :-O

taka opcja nie wchodzi w gre, prowadze własną działalnośc i codziennie mam 20 różnych telefonó spoza listy

To nic nie zrobisz. jak pisałem na początku. Możesz sobie tylko odbierać i słuchać dyszenia w słuchawkę. Ostatecznie możesz spróbować złożyć doniesienie na policję o nękaniu ale po 10 telefonach to pewnie odprawią ciebie z kwitkiem. Bo tylko tak można by dojść do tego kto to jest. Ale też pod warunkiem, że nie jest z karty. Bo to nie jest sprawa aby namierzać telefon.

Gość FVFJKH VXJSDJSJUANAH
autorko przeciez ty chcesz aby takie dzwonienie po nocach trwalo :D imponuje ci to :D

Do mnie też ktoś ciągle wydzwaniał.. odbierałam wtedy, puszczałam muzykę i zajmowałam się tym co przed odebraniem.. po chwili się rozłączył. A jak nie puściłam żadnej muzyki to potrafił nawet 30 minut słuchać co robię.. ale jak mu to pomogło :classic_cool: W końcu raz się wkurzyłam, odrzuciłam i mam spokój. A jaki masz telefon? Model. Ja np w moim samsungu mogę zrobić tak,że odrzuca zastrzeżone numery samo :)

tak, strasznie mi to imponuje :-O nie jestem jakąs nastolatka która jara się byle dzwonkiem w nocy :-O mam swoje lata i nie chce wiecej nieprzespanych nocy, dzis budziłam się co 20 minut :-O mam sony ericsson

nie wiem jaki model, nie znam się na tym, ma dzwonić i po to go mam, nie interesuję się modelami ;-)

witam jako pracownik zwiazany z temate- krok 1-po minimum 7 dnich głuchaczy zgłoszenie sprawy napolicję o nękanie następnie organ występuje do operatora sieci komórkowej...ten ma obowiązek zlokalizować numer następnie na drodze postępowania cywilnego z Twojego powództwa rozpoczyna się proces....innej drogi nie ma

jeżeli jest to operator telefoni stacjonarnej np tp netia itd....to najpierw załorzenie sprawy a potemprokurator z wnioskiem do operatora..... w przypadku telefonikomórkowej z pzyczyn nie znanych mi na tą chwilę drogą jest nieco szybsza inna---w przyp komórki i z niej dzwonienia można załatwić tak aby skonczyło sie upomnieniem lub krokami podjetymi przez operatora tel kom który npwypowiada umowe blokuje itd

o matko! 7 dni :-O żeby chociaż w dzień dzwonił to pół biedy, ael nie calutką noc. Dzieki za radę i info co robić

zawsze mozesz powiedzie....że się boisz bo kiedyś coś tam cos tam-pościemniaj i idź od zaraz:P:P nie wiem....że cień cie goni i tai etam w zależności na kogo trafisz tak sprawa sie potoczy. Powodzonka

:-D dzięki, zobaczymy dziś w nocy...jesli się powtórzy zgłoszę to