Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauluska

Co kupic chłopakowi na świeta?

Polecane posty

Gość Pauluska

Hey wszystkim :) Ten temat na pewno juz był.. Ale zbliżają sie swieta i od dłuzszego czasu mysle co kupic chlopakowi.. Przegladalam fora w necie, ale nie ma nic sensownego ;/ wszystko takie oklepane: zeharek, perfumy, kubek, koszulka, portfel, itp. Mamy po 17 lat, jestesmy ze soba pol roku ;) On jest wspaniały i kazdy prezent ode mnie jest oryginalny :P Ale zawsze długo nad nim myslalam :P Teraz tez mam zarys pewien, ale potrzebuje jeszcze czegos szczegolnego :P Moj Misiek interesuje sie prawie wszystkim, jak kazdy chlopak motoryzacja, sportem, szczegolnie pilka nozna, ale pilki ani ksiazki mu nie kupie :) Doradzcie co Wy kupujecie i oczywiscie Panowie, co bysie chcieli dostac :) Jezeli chcecie wiedziec, jakie wczesniejsze prezenty dostal to piszcie :) I błagam bez głupich komentarzy tymu seks czy kondom, bo 17lat to wg mnie troche za malo :) Czekam na odpowiedzi :P Buska :)

Zawsze możesz zamówić kalendarz z Waszymi zdjęciami wspólnymi na przykład. Ale zostało do 6.12 mało czasu i nie wiem, czy zdąży dojść przesyłka.

Gość Pauluska
Bardzo dobry pomysł, ale taki bardziej na walentynki :) Myslałam moze o sachodziku zdalnie sterowanym? ;] Czytalam wypowiedz jakiegos 25latka ze to go najbardziej ucieszylo z prezentow dostanych od dziewczyny :) A kazdy ma cos z dziecka ;) Ale czekam na inne propozycje :)

No samochód owszem, ale teraz ciężko znaleźć jakiś porządny. A jeśli już to kosztuje od 200 (nawet 300) zł wzwyż. Ewentualnie jakieś fajne ciepłe skarpetki, może banalny (?) zestaw kosmetyków? Co jeszcze... hmm... może gadający otwieracz do piwa, jakąś grę na PC lub Playstation (czy co on tam ma). Albo fajnym prezentem jest jakieś porządne pudełku, albo etui na płyty - mnóstwo rodzajów w sklepach komputerowych lub większych marketach. Skoro lubi motoryzacje - to. np. perfumę lamborghini, zestaw: gra samochodowa + kierownica :P, album: bodajże "Legendy motoryzacji". Kiedyś widziałam zegar ścienny w kształcie felgi, podświetlany. Są ładne (w sklepach pamiątkowych, na allegro) breloczki w kształcie aut, całkiem fajnie wykonane, może jakąś "samochodową" pościel?

Gość Pauluska
Dzieki Princess :) Ten zegar w kształcie felgi moze byc fajny ;) Macie jeszcze jakies fajne pomysly? :)

Gość Pauluska
niegrzeczni chłopcy są zajefajni

Gość onkel dobra rada
czy wy wszystkie musicie być takie i sztampowe,przewidywalne,może trochę spontaniczności by sie przydało,może kupcie coś swemu menowi, coś co mu długo będzie służyć,coś oryginalnego,niepowtarzalnego,trwałego,coś co go naprawdę zaciekawi i zainteresuje,za co będzie niebywale wdzięczny,kupcie mu po prostu dobre pół literka,hahahaaa

Gość Pauluska
Pol litra to moze na urodziny :P Ale pod choinke raczej nie :) Mysle o tym samochodzie, albo tym zegarze na razie :) Moze jeszcze cos ciekawszego wymysle :) I prosze nie podszywac sie pode mnie :)

Gość główny ginekolog kraju
zegar felga to potworność natomiast dobry lodzik w wykonaniu ładnie opakowanej w gorset, pończochy i szpilki, mikołajki, ma wartość nieprzemijającą 🖐️

zapomniałem dodać, że dobry wziernik to jest piękny prezent :classic_cool:

Gość Pauluska
Hmm.. jakbys umial czytac, to bys przeczytal moj pierwszy post ;) a ze nie umiesz, to piszesz takie idiotyczne komentarze ;/ Niektorzy ludzie powinni byc przebadani psychicznie zanim dopuszcza ich do internetu ;/

do mnie mówisz? przeczytałem i nie chce mi się nawet komentować, twojej niewiedzy i indolencji, lodzik jest świetnym prezentem, jeśli dobrze wykonany 🖐️

Gość Pauluska
Jesli jest sie tak pazernym i płytkim zwierzeciem to jest oczywiste, ze tylko sfera seksualna jest dla Ciebie na najwyzszym miejscu w hierarchii Twych wartosci :) A jesli chodzi o moją niewiedzę to ma sie ona przeciwnie do Twojej :)

Gość Enidia
A może jakiś scyzoryk, albo jakiś fajny nóż? To takie męskie.

Gość kalarepa123
Może odtwarzacz mp3? Duży wybór jest na stronie conrad.pl Ja tam kupiłam i jestem zadowolona :)