Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbtfsdrzbsdrh

Czy tak prezent będzie dobry ?

Polecane posty

Gość gbtfsdrzbsdrh

Nie mam pojęcia co kupić facetowi na urodziny :O w sumie to chcę zrobić prezent urodzinowo-gwiazdkowy. Pomyślałam, że kupię mu pasek skórzany (widziałam, że jego się zepsuł), jego ulubione ptasie mleczko :D no i .. pościel z Barcelony. On jest strasznym kibicem tej całej barcelony, ogląda każdy mecz i w ogole.. Tylko problem polega na tym, że ma 26 lat, tzn będzie teraz miał i nie wiem czy nie narobię sobie obciachu? 🖐️ Perfumy, kosmetyki, ciuchy czy elektryczna maszynka odpadają bo to już ma 🖐️.

Gość lovelka275
zrób mu loda

Gość gbtfsdrzbsdrh
Taki strój to bez okazji można :D Loda ma też w dostatku 🖐️ Pytam poważnie czy pościel dla 26-letniego kolesia nie będzie głupotą? Z jednej strony dla kibica jakakolwiek rzecz związana z jego ulubionym klubem to skarb :D ale z drugiej sama nie wiem :O

jak dla mnie super pomysl z ta posciela. kibicelubia takie gadzety. teraz sobie bedzie nawet spal z ta swoja barca hihih

Gość gbtfsdrzbsdrh
Hehe no właśnie :D teraz nawet będzie mógł spać z tą barca :D Tylko tak jak napisałam zastanawiam się czy takie coś będzie ok. Nie mam innego pomysłu, przecież nie dam mu ramki ze zdjęciem czy karnetu na solarium :O Co do pościeli do jedna jest taka zwykła w dwóch kolorach, z herbem barcy natomiast druga jest z postaciami 4 postaciami :D ale wydaje mi się ze taka zwykła jest lepsza, bo taka z postaciami to raczej dla 15-sto latka co?

Gość gbtfsdrzbsdrh
up