Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaa90

Magnez.

Polecane posty

Gość Agnieszkaa90

Brala może któraś z was magnez w tabletkach? Jakiej firmy polecacie? Ciągle jestem osłabiona, zmęczona, często boli mnie głowa, jestem niewyspana, mimo, że nie zarywam nocy, czasami mam ciemno przed oczami, czasami drętwieją mi stopy, ciągle jestem blada. Jakiej firmy magnez polecacie? Chciałabym zacząć ćwiczyć, a tu cały czas brak energii.

Gość nie podłoże
Polecam DOLOMIT,najbardziej naturalna forma magnezu w połaczeniu z wapniem,w prawidłowych proporcjach,dobra przyswajalność.

Gość tez łykam
dolomit i polecam,

Gość dla Agnieszki
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, dobre samopoczucie, urodę,etc, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, "4 warunki determinujące zdrowie" i szereg innych W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: www.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość dla Agnieszki
Żywność jest medycyną Lek jest pożywieniem, a Pożywienie jest lekiem Dlaczego picie tylko świeżych soków z wyciskarki jest tak wazne ? Świeże soki z warzyw i owoców dostarczają łatwo przyswajalnych minerałów, witamin, enzymów, niezbędnych kwasów tłuszczowych, węglowodanów, białek i wiele innych związków. Odpowiednio wyciśnięte, stanowią najlepszy żywy pokarm, jaki możemy dostarczyć naszemu organizmowi. Dzięki świeżym sokom nasz organizm szybko się regeneruje i szybko powraca do homeostazy. Picie surowych soków z warzyw i owoców dowiodło, że substancje aktywne biologicznie są szybko i w całości przyswajane przez organizm. Ponadto nasz organizm zużywa znacznie mniej energii podczas procesu trawienia, niż ma to miejsce podczas trawienia pożywienia termicznie zniszczonego, co jest szczególnie cenne podczas leczenia chorób. Dr Norman Walker -znany i ceniony propagator diety naturalnej Wskazówki sposobu odżywiania w Terapii Gersona (Dr Max Gerson) Informacje dotyczące Terapii w klinice Gersona (Tłum.gł.fragm. formularza do klinki) Dlaczego oczyszczanie okreżnicy jest ważne ? (Artykuł z czasopisma Healthview.) Energią źycia, Energią z pożywienia (Bożena Żak-Cyran ) Ulotka reklamowa proponowanych produktów zdrowia Wszystko w życiu ma znaczenie: nauka, medycyna i polityka w świetle fizyki kwantowej

Gość nie podłoże
A gdzie tam w dzisiejszych czasach czekolada ma magnez:)Dolomit jest naturalny,bo wyprodukowany na bazie skał dolomitowych

Gość eheeeee
nala007, Klaun jak zwykle bredzi, nie przejmuj się.