Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małolat1906

Co kupić dziewczynie na mikołaja

Polecane posty

Gość Małolat1906

Mam pytanie. Nie mam pojęcia co kupić na mikołaja swojej być może przyszłej dziewczynie. Na razie wszystko jest na dobrej drodze żebyśmy byli razem ale jednak nie jesteśmy jeszcze i dlatego mam dylemat co jej kupić. ja mam 15 lat ona 16. tak w cenie do 60 złotych. PROSZE POMÓŻCIE :)

Gość centurion*
dobrego ciucha...ale musiałbyś trochę dołożyć :)

Gość jak to jest z ta miłością
co to jest za tandeta z allegro?:O tragedia, nie kupuj nic z tych rzeczy chłopie

Gość mlecznakawa77
Sama jestes tandeta!!! To sa markowe rzeczy z ktorych dziewczyna na pewno sie ucieszy.

jeśli mieszka we wsi zabitej dechami to na pewno:O markowe? czyli jakiej marki? amisu za 20 zeta z fishebona? :D:D:D:D:D

Gość mlecznakawa77
Wklejone linki to Amisu, Eva&Lola i Rengarenx, jeśli nie znasz tych marek to twój problem, jak widać ty mieszkasz na wsi. Natomiast biżuteria to najmodniejsze teraz Charmsy i serduszka które mogą wyrazic uczucia bez słów. Skoro się nie znasz na tym to lepiej się przymknij, bo każda nastolatka by się ucieszyła.

czy ty umiesz czytać?:O śmieję się z "marki" typu amisu marka to jest escada, versace, armani albo boss a nie te szmaty które za tańsze pieniądze można kupić w sklepie fishbone:P🖐️

Gość garniere1992..............
każda ma inny gust. Najlepiej zabrac jej najlepsza kolezanke na zakupy,bo ona bedzie wiedziała. oczywiscie w tajemnicy przed wybranką:P

Gość damaczarnychserc
miim zdaniem jakis kosmetyk jest zawsze mile widziany np. jakis markowy blyszczyk do ust dla mnie the best

Gość cyniczna :P
a co ona lubi ? opisz ją troche :) bedzie latwiej doradzic

Gość Małolat1906
Co do tych błyszczyków to właśnie myślałem nad czymś w tym stylu. Tylko że kupując perfumy, nigdy nie wiadomo czy sie jej spodoba akurat taki a nie inny zapach.

Gość Małolat1906
Hmm. No napewno bardzo lubi muzykę, zwierzęta. Ale psa albo chomika chyba jej nie kupię :P. Myslałem żeby może jakieś kolczyki albo naszyjnik w aparcie jednyb słowem coś z biżuterii albo z kosmetyków. :)

Jestem dziewczyną i powiem tylko,ze to co Tobie sie podoba niekoniecznie musi spodobac sie jej.Najlepiej gdy kobieta bizuterie kupuje sobie sama... No chyba ze wiesz,ze czegos jej brakuje i akurat TEGO by chciała. Albo ma ulubiony błyszczyk lub zespół to wtedy mozesz kupic daną rzecz... Może kubek z jej zdjęciem i cos smiesznego do tego ?

Gość mlecznakawa77
Charmsy teraz są tak modne że każda dziewczyna chce je mieć. A taka różowa bransoletka na pewno by jej się spodobała, na 100%.

albo koszulkę z Twoim zdjęciem:P

Gość damaczarnychserc
b. fajny pomysl... muzyka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrob jej cd nagraj wstep np. Dla genialnej (jej imie).. kiedy jest Ci smutno , albo cos Cie trapi posluchaj fajnej muzyki.... itp.... a potem nagraj jej ulubione piosenki

Gość so kiss me on saturday kiss
płatki do kapieli w ksztłcie kwiatw np rózyczek sa w drogerri:) zalezy co ona lubi, ale to trafione i aniołka na choinke cukierek:) jak ma tyle lat;) albo jakas swieczke esy floresy bałwanek swiateczny;)

Gość LIlifatkaaa
Dla dziewczyny zawsze dobrym pomysłem jest biżuteria;) Oczywiście dopasowana do jej upodobań i charakteru;) Dlatego warto zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt z biżuterią właśnie artystyczną - każdy znajdzie coś dla swojej wybranki;)