Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Balas92

Co robić?

Polecane posty

Gość Balas92

Otóż spotykam się z pewną dziewczyną... Nie jestem pewien czy cos do mnie czuje i nie wiem też co mam teraz zrobic. Proszę o poradę.Otóż regularnie spotykamy sie od ponad miesiąca a znamy sie 2 lata bo jest przyjaciółką mojego przyjaciela. No więc na początku całowała mnie w policzek a od pewnego czasu wyłacznie w usta tak na przywitanie i pożegnanie. Zaprosilłem ją na studniówkę i zgodziła się. Kiedy sie nie widzieliśmy pisała na gg że tęskni. NIe tak dawno miałem z nia taką sytuacje że szlismy przez ciemny lasek. Powiedziałem do niej że jesli się boi to może mnie złapać pod rekę i złapała. Ani ja ani ona ani ja nie zabraliśmy ręki po wyjściu z tego lasku. Szlismy tak chyba z 30 min. Potem poszła do szpitala na badania . NIe powiedziała mi do którego bo jak stwierdziła chce żebym ją odwiedział wszędzie tylko nie w szpitalu. Bo wyjściu znowu się spotkaliśmy. Tym razem ślizgała sie bo chodniku i nagle objęła mnie w pasie. Wtedy ja objąłem ją za szyje i znowu szlismy jak para. 2 grudnia miała urodziny. Sprawiłem jej niespodziankę idąc do niej z ogromnym bukietem kwiatów. Otworzyła drzwi i przyjęła mnie. Nic więcej się nie wydarzylo po prostu podziękowała za kwiaty jej mama zaprosiła mnie na szampana. Na swoich urodzinach olała mnie komletnie bo ciągle pisała z kims smsy i rozmawiałem tylko z jej mamą. Potem poszła do mojego przyjaciela a ja pojechałem do domu. Następnego dnia mój przyjaciel powiedział mi o rozmowie jaką tam przeprowadzili. Ta dziewczyna powiedziała że nie chce mieć chłopaka. Mój przyjaciel powiedział że wpakowała mnie do jednego wora z innymi kolegami. On ma własną dziewczynę . NIe wiem co mam o tym sądzić. Dodam jeszcze że dostałem juz 7 koszy i to dość mocnych. Ta dziewczyna bardzo mi się podoba i zalezy mi na niej ale nie jestem pewny czy mi nie da następnego kosza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować