Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue.tear93

pomocy

Polecane posty

Gość blue.tear93

Witam, 21-go stycznia mam studniówkę i już powoli zastanawiam się nad dodatkami do sukienki, fryzurą itp... Mam sukienkę do kolan taką trochę balową w kolorze turkusowym i do tego buty w podobnym kolorze ale z dodatkiem czarnego. Kupiłam kopertówkę ostatnio w orsayu bo taka piękna byla, czarna błyszcąca. I teraz co do fryzury to planuję loki spięte na bok, ale jestem ciemną blondynką i teraz nie wiem jakie kwiatki do tego i inne dodatki. pomocy! macie jakies ciekawe propozycje /?

Gość blue.tear93
nie rozumie Twojej odpowiedzi. to co jak już mam sukienke to to mi wystarczy ?

Gość blue.tear93
kwiaty we włosach dla wyjasnienia.

chodzi o to, zebys nie wygladała karkaturalnie wrecz w a la balowej sukience, z błyszczaca kopertówka , dodatkami ( jak sadze musi sie błyszczec) , kwiatkami :O i super wymyślna fryzura... umiar, to podstawa

Gość blue.tear93
biżuterię będę miala bardzo delikatną. i chcę mieć 2-3 małe kwiatki we włosach i to wszystko, ale nie wiem jakie, czy storczyki czy białe różyczki czy jakie

I jeszcze biżuteria do tego?! Kwiatki, dodatki błyszcząca torebka, założę się że buty też błyszcące... a sukienka ma jakieś cekiny :D? Dziewczyno, opamiętaj się, choinki są w modzie tylko na święta!

Gość blue.tear93
sukienka stonowana, a biżuteria tylko w uszach, malutka bardzo, nie chcę żeby bylo mi widać dziurki w uszach bo ładnie to nie wygląda...

Gość blue.tear93
poza tym podobną sukienkę miałam na weselu mojego brata, byłam świadkiem, miałam kwiaty na ręku i we wlosach też, ale miałam koka... do tego kolczyki małe pierścionek i nie wyglądałam jak choinka. tylko nie miałam tej kopertówki

nic tu nie pomogę tandeta ci z butów wychodzi. Za ciężki przypadek jak dla mnie. Planujesz ubrać kabaretki ?

Gość blue.tear93
dlaczego tandeta z butów? i jakie kabaretki... yyy soryyy. bez komentarza