Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła kocia mama?

Problem z adopcją kotków

Polecane posty

Się nastawiałam na odebrania kociątka w przyszłym tygodniu, ale mnie tu panie postraszyły aby brać jednak z pewniejszego źrodła lub schroniska. Wysłalam około 30 maili, dzwoniłam na 18 numerów (z czego tylko 5 odebrało albo oddzowniło, ale kotków już nie mają, bo oddane) i żadnego kotka nie mogę adoptować. A nie mam auta aby pojechać chociażby już pod Warszawę a moja nogą uszkodzoną się nie chcę tłuc pociągami :( A chciałam tylko adoptować kocią pannę 3-4 miesięczną... A teraz się boję nieszczepionych a schroniska mnie olewają (serio - bo kogoś nie ma, ale będzie, oddzowni za 5 minut... w sumie to maila wysłać... sądziłam że jednak chcą aby kociaki trafiły do domów).

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
kolejna jebnięta

?? Mam wrażenie że masz gorszy dzień niż ja :) Napij się gorącej herbaty i porozmawiaj z przyjacielem, bo ewidentnie się nudzisz tutaj :)

Gość Wymyślcie mi
Poszukaj na stronach kocich fundacji. Oni przyjezdzaja do domow, obejrza i stwierdza, czy sa dobre warunki dla kotka, a jesli tak, to Ci go dadza:)

A masz jakąś konkretną stronę na myśli? Tutaj mi panie zaproponowały miau.pl (zero niestety trafień - albo oddane albo kocurki), schronisko w józefowie (nie ma osoby "od kotów"....), Paluch... no i allegro, oferty w gazecie i google.