IVETTA 0 Napisano Grudzień 4, 2010 Cześć, poszukuję dziewczyn, które też rozpoczynają przygotowania do IV po Nowym Roku .....może wymienimy się doświadczaniem :-)) wesprzemy wzajemnie....zapraszam :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zasznurowana Lalka Voodoo 0 Napisano Grudzień 4, 2010 Hej ivettka. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Napisano Grudzień 4, 2010 a co to są za skróty? jedno to chyba invitro a to drugie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Grudzień 4, 2010 Ivf i icsi....tak to skruty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liska25 0 Napisano Grudzień 18, 2010 Witam, u mnie staranka ponad dwa lata, u mnie hormonki ok, ale u M malutko żołnierzyków, od razu wskazanie do ICSI, po nowym roku rozpoczynam stumulacje, boję się cholernie, mam fobię przed igłami, a lekarz stwierdził , że niestety muszę się mocno przyzwyczaić;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach