Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

Jak wygląda u Was dzisiejszy wieczór? u mnie...

Polecane posty

Gość Besta
pani bum bum - na zimę sałatka nie działa :(

Gość niby Lole maja być
my z kumplem czekamy na nasze laseczki,popijamy wódeczkę,pod golonkę,jak france nie przyjdą,to nawet lepiej,hahahaa

Gość Besta
Pierniczki? Super! Ja też już jestem w nastroju przedświątecznym, ale pierniczki zostawiam na ostatnią chwilę, jako, że wieszam je na choince, tak więc muszą posłużyć nieco dłużej

Gość niby Lole maja być
siedzimy na babskim forum,bo gdzie indziej się znajdzie tyle infantylnych ,kretyńskich i prostych bab jak tu,posmiac sie można,hahaha

a ja posprzatalam dom, jem zupke chińską Diabolo Pomidoro i zamierzam ćwiczć callanetics żeby spalić chleb ze smalcem który wpieprzyłam godzine temu :) faceta nie ma w domu, jest w szkole :P

tak pierniczki :) zgubiłam literke:) no ja zawsze robie je z 2-3 tyg przed - takie sa najlepsze:) a tak z 3 dni przed jeszcze je dekoruje :)

czekam na mezczyzne.mielismy gdzies isc ale sama nie wiem bo troche sie podziebilam a checi takie wielki mam;)

Gość tymczasowa87
na rynku we wrocku jest koncert ale nie mam z kim isc

Gość tymczasowa87
ale zimno Twoj facet ma racje:)

Gość Robaczkowa25
a ja siedze w domku słucham muzyczki pije 4 Browarka i czekam aż mój przyjaciel przekroczy na Polskę .By troszkę z nim pogadac choć przez tel...... ale ja idiotka jestem masakra:(:(:(

Gość Robaczkowa25
a Wiecie dlaczego Idiotka.Już piszę przyjażnimy się od 5 lat on po rozwodzie ja też ,mamy taki kontakt jak z nikim innym.Dzwonimy do siebie co dziennie.Ale co się zdarzyło tydzień temu byliśmy razem na zabawie i co spędziliśmy ze sobą noc.I niewiem czemu tak sie stało powiedział że widocznie tak miało być. Ale co się okazało poprostu ja go kocham ale nie jestem pewna czy on czuje to samo hmmm Chyba dlatego PIJE :( A boje się go stracić

Gość Robaczkowa25
a Wiecie dlaczego Idiotka.Już piszę przyjażnimy się od 5 lat on po rozwodzie ja też ,mamy taki kontakt jak z nikim innym.Dzwonimy do siebie co dziennie.Ale co się zdarzyło tydzień temu byliśmy razem na zabawie i co spędziliśmy ze sobą noc.I niewiem czemu tak sie stało powiedział że widocznie tak miało być. Ale co się okazało poprostu ja go kocham ale nie jestem pewna czy on czuje to samo hmmm Chyba dlatego PIJE :( A boje się go stracić

Gość Besta
"niby Lole maja być" - zabrakło Wam smaku i zapachu domowych ciast? Chciałoby się przed niezapamiętanym jutro seksem possać matczyną pierś, co? Czego szukają zbłąkane dusze? Idzie w tango na zdrowie, bez siania fermentu. Umiemy? Umiemy - a jakże!

Gość Robaczkowa25
Brzydula30 Kochana najgorsze jest to że on sam niewie czego chce i to mnie boli najbardziej:(:(:( Jakie też życie posrane jest .Najperw mówi że nie chce mnie skrzywdzić i zawsze podświadomie patrzył na mnie jak na kobiete a nie tylko przyjaciółke.Po zeszłym tygodniu jeszcze bardziej wznowił kontakt ale co z tego.Nie ma go tu przy mnie :(

Gość Robaczkowa25
Dziś będzie za godzinke na granicy wiem że dziś w nocy będzie przejeżdzał koło mnie.Tak mam chęć powiedzeć by do mnie przyjechał ale jak on zareaguje :)