Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoże zrozumieć faceta?

Czy mozliwe ze 35letni facet tak został

Polecane posty

Gość Czy to nie czasami..
Właśnie spora część nas, ma już tą lekcję za sobą, to wiemy co mówimy. Szkoda tylko czasu.

I naprawdę jest tak że jak facetowi zależy, to to po prostu jasno widać. A wszelkie sprzeczne komunikaty sa tylko wskaźnikiem że mniej lub bardziej sobie pogrywa.

koralowa I naprawdę jest tak że jak facetowi zależy, to to po prostu jasno widać. A wszelkie sprzeczne komunikaty sa tylko wskaźnikiem że mniej lub bardziej sobie pogrywa." Bingo! Też już to wiem i jestem tego pewna!

Dobre i to! :D :P:O

Aktualny facet już mąż jest czytelny, że nie zastanawiałam się ani chwili, czy coś czuje, czy nie. :D

Prostackie zachowanie... czyli jakie wedlug Ciebie? :O Calusy na stacji, nagla chec zobaczenia kochanej osoby, i pocalunek to dla Ciebie dziecinada? Nie, to jest milosc :) ktorej chyba jeszcze nie zaznalas... Gdyby facetowi zalezalo na Tobie- moglby przenosic gory !!! Taki jeden chcial kiedys do mnie jechac 400 km samochodem w srodku zimy takiej jak ta teraz, potem przyleciec -set km, bo tam akurat bylam...to sie nazywa zaangazowanie. A Twojemu wystarczy Cie zobaczyc raz, na tydzien, dwa. Ja czesciej spotykam sie z kumplami, a Ty to nazywasz miloscia...? :O Nie przyznalas sie tez, ile masz lat. Czyzby jednak provo? :O

To my kobiety sobie wmawiamy, że faceci są skomplikowani, a wcale nie są. Gdy coś czują to niczego nie ukrywają.

Wg autorki raz na tydzień kontakt to już szaleństwo miłości. Aby nie nazwać tego prostackim zachowaniem raz w roku byłoby ok. :P