Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Brak okres przy braniu tabletek anty

Polecane posty

Gość kardashia

Biore tabletki antykoncepcyjne od kilku miesięcy. Zawsze okres pojawiał się na 6 dzień w czasie 7-dniowej przerwy. Dziś jest już 7 dzień przerwy i jutro zaczynam nowe opakowanie tabletek a okresu dalej nie mam. Czy możliwe że moge być w ciąży? Tabletki brałam zawsze o tej samej porze,czasem zdazyło się ,że wziełam p,ół godziny poźniej lub wcześniej. Miał ktoś tak z Was?

Gość kardashia
I jeszcze takie pytanie czy jeśli nie jeste w ciązy to moge liczyć na to,że jeśli do jutra ten okres się nie pojawi to mimo tego,że zaczne brac tabletki to pojawi się p kilku dniach?

Gość polajna
moim zdaniem brak okresu może występować i niekoniecznie musisz być w ciązy :) może zadzwoń do swojej pani ginekolog, lub napisz na jakims specjalistycznym forum? wydaje mi sie także, że możesz dostać okres w każdej chwili! :)

Gość kardashia
dzięki :) Własnie tabletki brałam codziennie tak jak trzeba o stałycy porach więc nie było żadnego zaniedbania z mojej strony. Objawów żadncyh nie mam ani nic tylo ten brak okresu.... Mam nadzieję,że jak utro zaczne tabletki (nowe opaowanie) to okres i tak się pojawi :)