Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka....AL

Adriana Lima po urodzeniu dziecka.....

Polecane posty

Gość fanka....AL

sa tu może jakieś fanki lub fani A. Limy???? co myślicie i jej figurze i wyglądzie po ciąży??? jak dla mnie A. Lima zawsze była ideałem kobiety, ale po ciąży b. się zmieniła, jeśli chodzi o ciało to wróciła do formy(jest może ciut bardziej umięśniona-ale czytałam że po urodzeniu dziecka aby wrócić do formy dużo ćwiczyła na siłowni) ale jeśli chodzi o jej twarz to nie wiem co jej się stało, tzn. żebym nie wiedziała jak wcześniej wyglądała i żebym nie była fanką pokazów Victoria's Secret to powiedziałąbym że jest śliczna, ale każdy kto wie jak wyglądała przed ciążą powie że się bardzo zmieniła na buzi, w ciągu 2 lat postarzała się na buzi o dobre kilka lat, że po ciąży może zmienić się figura to jest oczywiste(choć też nie musi) ale żeby TAK zmienić się na twarzy, teraz jest jakby opuchnięta na buzi, jej skóra jest bledsza i w ogóle, czytałąm też że będąc w ciąży Adriana miała ciśnienie nadtętnicze ale to chyba nie wpływa na twarz.... tu są linki do 2 zdięć, pierwsze to Adriana w listopadzie 2008(rok przed urodzeniem córki) a drugie to listopad 2010(rok po urodzeniu córki) i musicie przyznać ż różnica jest i to duża...:/ kurcze, w życiu bym nie powiedziała że ciąża zmieni tak kobietę fizycznie(twarz!!!), Adriana po ciąży jakoś się rozmyła, ładna ale to już nie to samo......, zwłaszcza spójrzcie na policzki..../ 1. http://cdn.giantmag.com/files//2008/11/gallery_enlarged-1117_victorias_secret_show_11.jpg 2.http://www.p2warticles.com/wp-content/uploads/2010/11/FP_6039009_Victorias_Secret_NYC_111010.jpg

Gość fanka....AL
oczy ma ładne, ale kurcze wprost nie mogę uwierzyć że można się aaż tak zmienić..... nie chodzi mi o to że nie mogła utyć czy coś ale wygląda jak gorsza wersja samej siebie...

Gość zgadzam się z tobą autorko
też jestem jej fanką. Uwielbiam jej dawną urodę... Była po prostu idealna, ale teraz bardzo się zmieniła. Ma dopiero 28 lat, a już się zmienia. Nie wiem czy wiesz, ale Paris Hilton w wieku 22-26 lat też była piękna, a dopiero po 27 zaczęła się zmieniać i teraz mi się nie podoba aż tak bardzo;/ Moją idolką jest teraz Frieda Rose:)

wpiszcie sobie w google "Adriana Lima pregnant" to zobaczycie jaka jest brzydka! Na niektórych zdjęciach wygląda po prostu okropnie. Kiedyś była taka piękna, zazdrościłam jej urody, a teraz nie chciałabym wyglądać jak ona...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
przecież Paris Hilton zawsze była pasztetem :O

Gość dvfsgs
ee przesadzacie. wyglada bosko jak zawsze. ja teraz nie mam idolki, szukam jakiejs ladnej blondynki w stylu Brigitte bardot, Doutzen Kroess, ale malo takich..

Frieda Rose to blondynka, dużo piękniejsze wg mnie od Doutzen Kroes. Wg mnie Frieda zawsze była najpiękniejszą dziewczyną na świecie. Nie wiem czy można wyglądać lepiej od niej.

Gość NFF delikatet UBIO raritet
To było wiadome, że kiedyś urodzi i ktoś ją zapłodni. Tyle, że fotoshop działa na krótką metę.

Gość fanka....AL
nie ,teraz Adriana wygląda okropnie, kiedyś była taka niesamoiwta, połączenie zadziornej urody i uroku nastolatki, była taka słodko-ostra, wspaniała, w jednej chwili kobieta wamp w drugiej delikatna i słodka z niewinną buzią nastolatki, teraz gdzieś znikł cały jej urok i niewymuszony sex appeal, wygląda na dużo starszą, ;zgadzam się z tobą autorko;