Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia111

chyba czuje coś do przyjaciela..

Polecane posty

Gość klaudia111

hej mam 16 lat i chodze do 1 LO. Od trzech lat przyjaźnie się z Tomkiem i chyba coś do niego czuje. Nie mam chłopaka a on dziewczyny... Spędzamy razem mnóstwo czasu i ostatnio czuje ze jest dla mnie kimś więcej. Nie jest w moin typie jeśli chodzi o wygląd chociaż jest bardzo przystojny i podoba sie wielu dziewczynom. Jednak jest on IDEAŁEM jeśli chodzi o charakter uwielbiam spędzać z nim czas rozmawiac, chodzić do kina, na obiad itd. boje sie ze nigdy w życiu nie spotkam tekiego chłopaka jak on. Nie wiem co mam zrobić czy powiedieć mu, że czuje do niego cos więcej niz przyjaźń. odpowiedzcie prosze bo nie wiem co robić..

Gość klaudia111
prosze napiszcie coś!

Gość Może czujesz, a może Ci się
wydaje:) poza tym ja sobie nie wyobrażam związku bez przyjaźni, więc jeśli dwoje ludzi PRZEDE wszystkim nie są przyjaciółmi dla siebie - nie ma związku. Nie mówię, że jesteś gówniarą, czy coś... Ale możesz zmienić zdanie. powodzenia mimo wszystko:)

Gość psełdo min
Ja na Twoim miejscu bym zaryzykowała. Zwłaszcza, że chłopak jest przystojny, czyli może stanowić łakomy kąsek dla innych dziewczyn. Jeśli przyjaźnicie się tyle czasu, on co najmniej Cię lubi, a więc już jesteś "do przodu". Związki przyjaciół są też trwalsze, bo mają bardziej stabilne fundamenty. Nie powinnaś się przejmować konwenansami- mamy XXI wiek i nigdzie nie jest powiedziane, że zawsze mężczyzna ma pierwszy czynić wyznania. Odwagi i powodzenia- masz spore szanse :)

Gość nieznajoma:P
Ja też tak mam, i boje się powiedzieć chłopakowi o tym że coś do niego czuje. Wszyscy się o tym domyślają i nawet na luźniejszych lekcjach lub przerwach inni mówią mi o tym a ja nie wiem dlaczego ale się tego wymawiam. Tak naprawdę to chciałabym z nim chodzić.