Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chester

Buty na zime - cieple , nieprzemakalne

Polecane posty

Mozecie polecić mi buty na zimę dla faceta. (Cieple , nieprzemakalne) Sportowe albo eleganckie :)

Gość malinaka26
trekingowe z goreteksu ci nie przemokną... eleganckich, które nie będą przemakały raczej nie znajdziesz... ja chyba zacznę chodzić w kaloszach po dzisiejszym kolejnym przemoczeniu kozaków i przemrożeniu nóg... ale jako kobieta jestem w tej komfortowej sytuacji ze mi wolno ;p

Mężczyźni z reguły szybciej i łatwiej niszczą swoje buty, więc polecam jakieś z gore-texem, lub inną membraną, która zabezpiecza przed przemakaniem. Znam kilka firm, ale najbardziej interesująca i porządna wydaje mi się być Bates. Można te buty kupić na bates.pl, gdzie aktualnie mają promocje na niektóre modele i są to ceny dość przystępne:).

Gość marsseee
W Warszawie to tylko Starshop.pl, jeżeli chodzi o zakup butów marki Converse, CAT Caterpillar, Palladium. Wielu moich znajomych chodzi do nich, żeby zapolować na nietypowe kolekcje butów lub ostatnie sztuki z różnych serii. Sklep dobrze doradza, znają najnowsze trendy, bez problemu pomagają dobrać buty do konkretnych czynności i stylu. Nikogo tam z przypadku nie zatrudniają. Co ciekawe kilka lat temu kupiłem od nich japonki Havaianas i do tej pory wyglądają jak nowe :) Latem tylko w nich chodzę. Absolutna wygoda.