Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę się wyżalić...

MAM DOSYĆ :( MUSZĘ SIĘ WAM WYŻALIĆ :(

Polecane posty

Pracuję w spółce miejskiej i wkurza mnie coraz bardziej ta praca :( Wiecie co sobie wymyślili w tamtym tygodniu???? Jako że firma zajmuje się odśnieżaniem, to WSZYSCY PRACOWNICY BIUROWI zostali oddelegowani do odśnieżania przejść dla pieszych!!! To jest chore! Ja się pracy nie wstydzę bo pracowałam na początku w tej firmie jako pracownik zieleni. Najgorsze jest to, że jestem chora jak pies i za moment wypluję płuca, a nos mam już tak zdarty, że nie mogę się wysmarkać jak człowiek Na leki wydałam prawie 100zł, mało tego dostałam tydzień zwolnienia to i wypłata będzie gorsza, a najlepsze jest to, że mój ukochany kierownik jest przekonany że SYMULUJĘ bo nie chce mi się chodników odśnieżać :(:(:(:( grrrr

Gość uwazaj, byłam w takim zwiazku!
to jest nie zgodne z przepisami prawa pracy i bhp, mozesz to złosić do PIP.Mozesz wykonywac tylko te czynnosci ktore sa zawarte w umowie lub karcie stanowiska pracy a pod punktem "wykonywac polecenia przełożonego" rozumie sie wykonywac polecenia przelozonego w ramach swoich obowiazków np. jesli jestes pracownikiem biurowym to nie mozesz byc oddelegowana do odsniezania

no ja to doskonale rozumiem, ale boję się wychylać zza szeregu. Wszyscy zgodnie poszli odśnieżać razem z przewodniczącym związków zawodowych. Nie będę więcej fikać, bo już dosyć narozrabiałam i podejrzewam, że będą chcieli mnie zwolnić po drugiej turze wyborów :( Tak mnie kierownik nie cierpi, że najchętniej pozbyłby się mnie. I zresztą vice versa :P

nie uchronił mnie szef od tego odśnieżania mimo , że mamy romans , mówi , że przed innymi pracownikami by żle to wyglądało a teraz gdy zachorowałam i na zwolnieniu jestem to znalazł już sobie inną kochankę

wiem sporo o tej firmie i jak ostatnio dowiedziałam się przypadkiem co zrobili.... to aż mi ręce opadły. Otóż półtora roku temu urządzali biuro jednemu z kierowników, a tak się składa, że ja wszystkie zakupy opisuję. Na te mebelki oczywiście też nadałam numery PN. No i jak się ostatnio dowiedziałam, to te numery są starte z mebli bo.... UWAGA dostali pieniądze z UP i musieli pokazać co za te pieniądze kupili... Oczywiście jest trochę sprzętu, ale również jako nowe okazali te meble... mam ochotę ich upierdolić, tylko jeszcze nie wiem gdzie to zgłosić

spadaj podszywie :P