Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka2525

czy to ciąża?czy tylko spóźnienie okresu

Polecane posty

Cześć mam taki problem,spóźnia mi się okres 4 dzień,ostatnio wiele marzłam na dworze,po czym ciężko mi było się rozgrzać,kilka dni temu kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia, mnie udawało się dojść natomiast jego pieściłam ręką i dopiero doszedł po około 20 minutach, także wytrysk miał na swoje ciało nie na mnie, bardzo uważaliśmy i moim zdaniem, nie powinno dojść do zapłodnienia. Podpowiem jeszcze,że mam bolące piersi,bóle w podbrzuszu i napięcie przedmiesiączkowe,kłucie w jajnikach,typowe objawy jak przed normalnym okresem. Poprzednio 2 dni spóźniała mi się miesiączka teraz są aż 4 nie wiem co robić, czy czekać, robić test...doradźcie coś!

Gość adsfdfdf
zdecydowanie czekac. i zainteresować sie cyklem plodności kobiety.

Gość uuuuuuuubo
gwarantuje ze nie jestes w ciazy,dla swietego spokoju mozesz zrobic test ale to strata kasy bo szanse ze jestes sa wrecz znikome

A mózg? masz jakieś dolegliwości mózgu? Bo jak napiszę, że jesteś w ciąży to uwierzysz, a jak napisze że nie to uwierzysz? POMYŚL w jaki sposób ktoś mógłby znać odpowiedź na to pytanie? Myślisz, że mamy jakieś specjalne zdolności, że potrafimy zobaczyć Twoją ewentualną ciążę? Hmm wiec idź do kuchni zrób sobie kawę, wypij ją i powróż sobie z fusów, odpowiedź jaką dostaniesz będzie tyle samo warta jak te które znajdziesz tutaj, łącznie z moją. Nie mogę już znieść podobnych pytań, chcesz znać odpowiedź to nie rób z siebie idiotki tylko zrób test!

Gość ohhhh
a zebys byla suk* w ciazy, tepa babo, Boze jak mnie wkur**aja takie puste szmat*