Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izaben2

Uderzylam dziecko! 6 latka!

Polecane posty

Siostra mojego narzeczonego mieszka z nami! i nie umie zajmowac sie swoim synem, ten chłopiec ciagle biega z kata w kat. W koncu dzisiaj nie wytrzymalam, podeszlam do tego chlopca i uderzylam go najpierw dwa razy w glowe a pozniej w twarz. Siostra meza zrobila mi piekielna awanture ze znecam sie nad jej synkiem, narzeczony i jego rodzice maja do mnie oto pretensje. Teraz moj facet oznajmil mi ze nie wie co dalej z nami bedzie bo jak stwierdzil boi sie o swoje dzieci ktore sam wychowuje z poprzedniego zwiazku. Jest po rozwodzie. Zalozylam juz dwa tematy o tym na macierzynskim i uczuciowym. Licze ze tutaj ktos mi pomoze i powie jak powinnam sie zachowac do calej tej sytuacji.

Gość no to przesadzuiłas
nie ładnie sie zachowałąs, wcale sie nie dziwie,ze wkurzeni sa na Ciebie, jesli juz na maxa bylas wkurzona na to dziecko to trzeba bylo go upominac,az matka dziecka by mu dala klapsa

Gość Vaniliowa_eklerka
No, chyba fucktycznie trochę przesadziłaś... Dać dzieciakowi klapsa w tyłek, to rozumiem. Ale bić 6cio latka po twarzy i głowie? Mocno przesadziłaś, nie dziwi mnie reakcja rodziny...

Nie miałaś prawa tego zrobić. To nie jest Twoje dziecko. Poza tym sześcioletnie dziecko w twarz? Powinnaś okazać skruchę i przeprosić. Nie dziwię się Twojemu facetowi.

co dokładnie robiło dziecko,nie słuchało twoich poleceń czy po prostu sobie biegało? może dziecko jest nadpobudliwe i musi po prostu się ruszać nie usiedzi w miejscu. jak masz się teraz zachować-to zależy jeśli uważasz,że słusznie zrobiłaś nic już nie zrobisz jeśli myślisz,że jednak nie powinnaś tak zrobić i cię poniosło powiedz o tym.Powiedz narzeczonemu ,że więcej tak nie postąpisz.On obawia się o swoje dzieci i ma do tego prawo

To jak sie zachowac gdy dziecko nie slucha, olewa czyjes prosby i w dodatku przeszkadza film ogladac ktory mnie bardzo interesowal. Moja przyszla szwagierka wrecz powiedziala ze ja pobilam jej dziecko, a to nie jest prawda. Dostal tylko po glowie i po twarzy bo byl niegrzeczny i uciazliwy. Dzieci narzeczonego nie uderzylam, ale jestem pewna ze gdyby biegaly z miejsca na miejsce pewnie bym tak zrobila. To bylo juz ponad moich sil. Tlumaczylam tesciom ze nie uderzylam zbyt mocno tego dziecka, ze dostal tylko po glowie i twarzy ale wszyscy sie rzucili na mnie a mojemu facetowi powiedzieli co chcieli powiedziec.

dzieci bardzo często tak się zachowują aby zwrócić na nich uwagę,lubią być w centrum zainteresowania albo sprawia im przyjemnośc wyprowadzanie z równowagi. Jeśli dziecko ci przeszkadza upomnij i powiadom o konsekwencjach,zapytaj szwagierki o kary jakie stosuje wobec dziecka. Spróbuj kiedyś pochwalić dziecko kiedy ładnie się zachowuje,daj nagrodę,wtedy zobaczy że opłaca się być grzecznym

Gość do sperminatoraa
A jakim prawem przywalił byś kobiecie? Jesteś idiotą nie odpowiada się agresją na agresje.

Gość wpierdzielić gnojowi
przy najbliższej okazji i tak go nastraszyć zeby pary z gęby nie puścił

Gość bo ja wiem a wy nie
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!