Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yes yes yes !!!!!!!!

najebałam się dziś jak dziki osioł ..............

Polecane posty

umyłam okna, wyprałam całe pranie w tym firany, uprasowałam masę ciuchów dziecięcych, moich i firanki, wymyłam wszystkie szafy i szafeczki, poodkurzałam i uprałam dywany i sofę, wymyłam i upastowałam podłogi, wymyłam wszystkie szafki kuchenne, zmieniłam pościel, wymyłam łazienkę i wc łącznie z kaflami i całym asortymentem oraz wszystkie lampy i halogeny w całym mieszkaniu, poukładałam co było niepoukładane, ugotowałam dwa dania, upiekłam serniczek a godzinę temu okąpałam synka (2 latka), nakarmiłam a jak zasnął, poszłam odpalić silnik żeby mi nie wysiadł akumulator w aucie, przy okazji odśnieżyłam grata. Przed chwilą się okąpałam, wydepilowałam zbędne owłosienie wszędzie poza głową :-) , umyłam, wysuszyłam i wyprostowałam włosy, zrobiłam manikure i pedikure.........n alałam sobie lampkę zajebistego czerwonego winka.........i wreszcie jestem! Witajcie! Jestem tak zajechana, że padam na cycki, ale warto było.... jutro jeszcze postroję choinkę i mogą przychodzić święta, święty i wszyscy święci............. A teraz pobędę trochę z wami i poraczę się tym wybornym trunkiem :classic_cool:

Gość ..NATALA..
Jutro choinke?????Nie za wcześnie?????

Gość a tfuifuj
a jak tam Kazik, zdrowy??

okąpanie, postrojenie - lepsze :) a swoja droga, po jakiego grzyba odsniezalac samochod (wszak moze padac) po co prostowac wlosy przed spaniem?

ale się wpierdalacie i nie wiadomo po co.........wiem że manicure się pisze ale mam to głęboko w dupie po dzisiejszym dniu a jutro TAK KURWA MAC postroję choinkę, ubiorę, przyodzieję lub jak kto woli napierdolę na nią bombek i innych zajebistych ozdób. I nie kurwa, Nie jestem z kresów, ale jak was czytam czasem to przychodzi kres mojej wytrzymałości...............

Gość yes yes yes!!!!!!!!
sorry za wyzwiska:( nawpieerdalałam sie tego sernika i mnie mozg rozsadza:(

okąpanie, postrojenie - lepsze a swoja droga, po jakiego grzyba odsniezalac samochod (wszak moze padac) po co prostowac wlosy przed spaniem? po to żeby były proste we śnie......a nuż kogoś tam spotkam ? :-P nie czepiacie się innych że się nie myją, nie BIORĄ PRYSZNICA ale mnie że jestem zadbana mimo ze tak wyjabana to potrafię o siebie zadbać

spierdalaj podszywie, nie będę przepraszać bo mam to w dupie

Gość ..NATALA..
leżę :D:D:D

Gość yes yes yes!!!!!!!!
sorry, przeproszę za wyzwiska, mea culpa, mea maksima kulpa:( a jutro pójdę do spowiedzi i powiem, że uzywałam na forum kafee niecenzuralnych słów, myślicie że dostanę rozgrzeszenie?

ty wyżej ............nie stać cię na wymyślenie własnego nicka? Biedactwo musisz być mega ograniczoną umysłowo istotą............ :-O ojojoj........

Gość yes yes yes!!!!!!!!
jestem z siebie dumna, jakaż ja jestem inteligentna gdyż wymyśliłam sobie swój własny niepowtarzalny nick, by rozpowiadać wszystkim kafeterianom o swoich ważnych i niepowtarzalnych osiągnięciach życiowych:classic_cool:

Gość yes yes yes!!!!!!!!
no i jeszcze umiem wchodzić na jakże prestiżowy portal internetowy: foody.pl:classic_cool:

gadaj sobie kutafonie ile chcesz...mam cie w głębokiej czarnej dupie, piję winko i jem mój soczysty serniczek z brzoskwinią a ty się wal, albo sobie wal bo co ci zostało z tego marnego żywota......

Gość yes yes yes!!!!!!!!
ja też se pogadam z serniczkiem:classic_cool:

co u was pojeby?

postroiliście już choinkę? :-)