Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora85

Potrzebuję porady...

Polecane posty

Mąż za niedługo wyjedzie na kontrakt za granicę i w związku z tym mam problem bo nie wiem czy zostac sama z dzieckiem tu gdzie teraz mieszkamy czyli w domu jednorodzinnym czy przeprowadzic się do rodziców którzy maja mieszkanie w bloku. Póki co mieszkam od rodziców jakieś 15 km ale nie mam prawa jazdy a połączenie autobusami kiepskie, do lekarza daleko do przedszkola też a muszę dziecko posłać ood września. Z jednej strony chciałabym zostać w domu ale z drugiej jakoś mnie przeraża zostanie tu. Sama już nie wiem.

nie rozumiem w ogóle dlaczego miałabys zwalac sie rodzicom na głowe , pewnie do niezbyt duzego mieszkanka w bloku kiedy sama dysponujesz domem .. i to jeszcze z dzieckiem daj ludziom ozyc na stare lata

Hm to nie takie proste dom w którym mieszkamy teraz nie jest nasz tylko teściów (teście w nim nie mieszkają mają mieszkanie) i jak się dowiedzieli że mąż wybiera się za granicę chcą go sprzedać bo przecież ja nie zostanę tu sama ale jakos tak żal mi tego wszystkiego.

Poza tym jakoś boję się zostać sama mam jakieś głupie pomysły że ktoś się włamie czy coś, cholera jasna przez to wszystko już spać po nocy nie mogę.