Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika17051

kto dzis spedza sobotni wieczor samotnie w domu??

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
Tylko jak jej przyjdą dzieci jak pewnie nawet faceta nie ma? NIe napisała, że ma a pewnie by napisała jak by miała. Jak nigdzie nie chodzi to pewnie nikogo nie pozna.

Gość Pierdoletoo
A wlasnie! Po co biadolic, kazdy ma co sobie wybral. Juz mi przeszla przykrosc. pierd00let00 :)

Gość puszka cointreau
nie ma co, super z wami pogadac...

agata3010>>skoro ten temat jest dla ciebie zasmiecaniem kafe to po kiego sie wogle tu wypowiadasz nik cie przeciez oto nieprosil!!!!!!!!!!!!!!!!!: P

Gość Pierdoletoo
Zaraz odkorkuje cus dobrego i bede sie rozkoszowac swietym spokojem.

masz racje - szkoda czasu na takie pierdolenie i uzalanie sie nad soba - wam i tak nic nie pomoze, jak marudzicie tak dalej bedziecie marudzic. oj jakie wy biedne, chyba powinnam sie nad wami zlitowac, bo sie nudzicie, co? pff ludzie znajdzie sobie jakies zajecie, ludzie maja wieksze problemy niz wy ;)

agata3010>>>sory ale Ja sie nad soba nieuzalam i uzalac niemam zamiaru poztym chyba cos poprzekrecalas albo zcytac niepotrafisz: P

Marcinek Pure Poetry spokojnie nic mi tutaj niegrozi umnie zbyt duzo ludzi mnie tutaj zna:P tylmko nieweim czy mi sie chce wychodzic na ten ziab i ogladac te same twarze co tydzien:)

Marcinek Pure Poetry wiesz watpie z tego w zgledu ze tutaj mnie juz prawie wszysy znaja gdyz mam dosc duzy kontakt z ludzmi w pracy niestety:)albo i stety