Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apoco

Ciężarówka chuck - warto kupić dwulatkowi ????

Polecane posty

Gość apoco

No właśnie. Chcę jutro kupić mojemu synowi, który ma dwa latka ciężarówkę chuck na Mikołaja. Mi się podoba :) Ale hmmmm, czy mojemu synowi również ? On uwielbia autka i ma ich już setki, takich zwykłych, jeżdżących, wyjących, grających i może się nimi bawić godzinami.....dlatego nei chciałam kupowac kolejnego zwykłego autka.... Czy Wasi synowie w tym wieku bawią się tym autkiem ? Chodzi mi o to : http://allegro.pl/mw-nowa-ulepszona-wieksza-ciezarowka-chuck-i1335397322.html

Gość moje dzieckodjdjdjd
super zabaweczka moj sysnek jest z niego strasznie zadowolony .. jeslisynek lubi jak cos mowi rusza sie jezdzi to idealna zabawka dla niego

Gość apoco
Dziękuję Ci za odpowiedź :) Właśnie nie wie....on uwielbia autka, ale najlepiej bawi się takimi zwykłymi, co się pcha, buduje korki itp A dużo ta ciężarówka gada ? Czy ma w kółko te same teksty?

Gość apoco
podnosze

Czy ta nowa ciężarówka chuck przyjeżdża gdy się ją zawoła? Bo wiem, że ta starsza wersja przyjeżdża, a w tej nowej nic takiego nie pisze.

ta miła moj ma ta dla młodszych dzieci bo jest tez ta 3+ co się trzęsie na boki, zapłaciłam za nia ponad 200zł raz przejechała po domu;-( zero zainteresowania, jeżeli chcesz odsprzedam za 150

Kurcze, właśnie ja chcę kupić tą z 2010 roku, co rusza buzią :) Ona jest większa. Tylko nie pisze nigdzie, że przyjeżdża na zawołanie, a w tej wersji co masz Ty to psze wiec już nie wiem.... zeby zrobili nową wersję a gorszą ?

Gość patryk i dominik
mam starsza wersje ,fajna zabawka z tym,ze synek prawie wcale sie nia nie bawi no moze czasami :)

Gość gość
ja od dawna kupuję samochody u nich http://megatruckservice.pl/ i jeśli masz jakieś wątpliwości to jedz i z nimi porozmawiaj. Naprawdę znają się na rzeczy i chętnie doradzają. Ja jestem ich stałym klientem.