Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

pomocy ! ;(

Polecane posty

Nie mam się kogo zapytać wiec licze na waszą pomoc wiec .kocham sie ze swoim chlopakiem . ostatnio zdazylo nam sie bez prezerwatywy. i dzis dostałam okres , który zaczął się o godzinie 15;00 jest juz 23;15 a mi nie 'poleciała' ani kropelka. spoznial mi sie 2 tyg. czy to znak ze jestem w ciazy ? przeciez okres nie trwa przez jeden dzien ,jesli mozna nazwac to jednym dniem, jestem zalamana pomocy !!!! Licze na normalne odpowiedzi a nie ,głupie niepowaznych ludzi

Gość kochannnnnnnnna mammmmmma
wszystko jest możliwe jak kochaliście się bez zabezpieczenia.

Gość xxp09
gratuluje jestes w ciąży na bank

ja bylam wtedy na nim , ale on zawsze mnie podnosi jak ma dojsc . i zrobil to samo co zawsze , tylko czytalm na internecie ze przed wytryskiem wylatuje troche , z tym ze mezczyzna tego nie czuje

ja mam nadzieje ze nie ;( myslicie ze jak zrobie test to ,i powinno wyjsc?

poczekaj do jutra, jesli sytacja sie nie zmieni, zalecalabym zakup testu ciazowego

na zewnatrz , ale potem mi powiedzial ze mowil tak zeby mnie nie martwic

nie czulam nic zeby bylo w srodku czy cos w tym stylu.Alepotem mialam dziwne uczucie

aj kurcze.... dobrze,ze w tym czasie to wlasnie Ty bylas na nim, a nie na odwrot. Nie martw sie na zapas, poczekaj do jutra... w ciaze nie jest wcale tak latwo zajsc, niektore kobiety probuja miesiacami latami i na nic. Poza tym to Ty bylas na nim wiec male prawdopodobienstwo. Moim zdaniem w ciazy nie jestes i nie bedziesz, wszystko będzie ok :)

nie czesto uprawiamy seks dlatego pamietam . ale podobno przed wytryskiem tez troche ale leci . dlatego sie boje .:) dziekuje Ci bardzo za pomoc. moge spac spokojnie ;)

Gość marika fika
dla swietego spokoju dobrze zrobic test, a pozniej juz sie zabezpieczac! na drugi raz, jesli nie jestes pewna, czy nasienie sie nie dostalo, wez tabletke "po".

nie ma za co, znam to uczucie, sama niejedonkrotnie mialam takie sytuacje w ktorych nie bylam pewna czy nie zaszlo za daleko. ;)z tym plynem wydzielajacym sie przed wytryskiem to moze i prawda, ale watpie w to aby byl az tak skuteczny, zeby udalo mu sie skutecznie zaplodnic kobiete, tym bardziej w pozycji pionowej. Spij spokojnie : * ;)

Gość google nie parzy i nie gryzie
Stosunek przerywany. Metoda polegająca na wycofaniu członka z pochwy bezpośrednio przed wytryskiem nasienia (spermy), co ma uniemożliwić złożenie nasienia w pochwie i przedostanie się plemników do jamy macicy. Do niedawna była to najczęściej w Polsce stosowana metoda antykoncepcji. Jednak ze względu na niską skuteczność i dostępność wielu nowoczesnych i bardziej pewnych metod antykoncepcji, nie poleca się stosowania tej metody. Skuteczność tej metody ograniczają następujące fakty: u około 15% mężczyzn plemniki wydostają się na zewnątrz członka w czasie wzwodu, jeszcze przed wytryskiem nasienia (tzw. kropelkowanie); po odbytym stosunku część plemników pozostaje w cewce moczowej. Mogą one podczas drugiego stosunku zostać wciśnięte do pochwy przed wytryskiem; Skuteczność metody antykoncepcyjnej określa tzw. wskaźnik niepowodzeń (liczba ciąż) Wskaźnik Pearla. Wskaźnik Pearla dla tej metody wynosi 12 - 36. Czyli w ciagu roku na 100 kobiet stosujacych te metode w ciaze zachodzi 12-36 kobiet. Dla porownania, wskaznik Pearla dla spirali wewnatrzmacicznej - 1,2-3