Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomoco

brak miejsca na seks

Polecane posty

Gość niewiadomoco

witam piszę tu z dosyc nietypowym problem otuz jestem z moim chlopakiem dwa lata mamy po 18 lat i chcielibysmy juz przezyc swoj pierwszy raz ale niestety nie ma gdzie, mama zazwyczaj jak i siostra w domu czasem tylko gdzies jedzie do miasta. zadko kiedy zdarza sie ze gdzies jedzie poza miasto. U niego tak samo w domu jest mama calymi dniami. Chcialabym zebyscie mi doradzili gdzies bysmy mogli i jak zoorganizowac miejsce... Proszę zeby nie wypisywac roznych glupot jest to dla mnie problem i prosze was o jakas rade.

Gość ja w sumie podobnie
a dzieciaka jest gdzie trzymac?

Gość niewiadomoco
jak chodzi ci o siostre to tak. mieszkam w domu 2 pietrowym wiec ja jestem na samej gorze a ona na dole.

Gość kilinda83
a nie mozecie sie zlozyc na nocke w hotelu? ja nigdy nie sypialam ale pracowalam jako recepcjonista w hotelu 4 gwiazdkowym nocka 350 :) sa rowniez tansze noclegownie kochana :)

Gość nneejjr
na klatce schodowej :P w kiblu w szkole :D w przymierzalni w sklepie :P w toalecie w jakims centrum handlowym w windzie :P ogolnie to jak lozko sie znudzi, ludzie szukaja urozmaicen ale jednak pewnie wolalabys przez swoj pierwszy raz w lozku :) zrobcie to moze na jakiejs domowce

Gość roberto tozzi
mozecie wpasc do mnie mam wolna chate, ale nie ma nic za darmo, w zamian zrobimy trojkata;)