śłóńćę 0 Napisano Grudzień 7, 2010 będę tu dodawać codziennie posta. niech chociaż raz dziennie topike będzie na szczycie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posta proponuje dodawac Napisano Grudzień 7, 2010 zawsze gdy slonce w zenicie wtedy i topike na szczycie, przez 0.01 sec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcialem sie poskarzyc Napisano Grudzień 8, 2010 twa że biedra mnie nie lubi i mi dokucza i wnosze o jej jakieś przykładne ukaranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śłóńćę 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Tobie się coś pomyliło chyba. tu nie ma żadnej biedry. to jest tipsiarskie topike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurna fakt gdzie ja pisze Napisano Grudzień 8, 2010 na topiku solarek i tipsiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śłóńćę 0 Napisano Grudzień 8, 2010 no dokładnie zią... w dodatku jesteśmy tap madl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Żak 0 Napisano Grudzień 8, 2010 joł biczys i gajs jak tam przygotowania do sobotniego melążu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robie sobie odwyk znowu od Napisano Grudzień 9, 2010 kafe, popajacowałem, porobiłem z siebie debila, odreagowałem i wracam do realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach