Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pretyy girl flowers 24.

jaki to TYP faceta ????... bo juz sie pogubiłam

Polecane posty

WITAM CHCIALAM SIE DORADZiĆ/ZAPYTAC NA TYM FORUM bo juz sama nie wiem co myśleć o facecie a mianowicie Mam na imie marina, 2 lata temu na studiach poznałam taką koleżanke kasie (30 lat ma ) potem razem pracowałyśmy w urzędzie miasta i bardzo sie zaprzyjaźniłysmy , odwiedzałysmy sie nawzajem ,gdy pierwszy raz do niej pojechałam ,przedstawiła mnie swojemu bratu (karol 33) Kasia w pracy ciągle mi opowiadała same superlatywy o swoim bracie Karolu - jaki to on spokojny uczuciowy romantyczny itd... Jej brat postanowił sam wziąć sobie od Kasi mój numer i pisał smsy ze podobam mu sie , że jest zaineteresowany itd.... duzo pisał o sobie itp. pisał mi wiersze o ślubie o miłości o uczuciach o kwiatach itd.... szczerze powiem ze facet jak to facet ale nie wzbudził we mnie zainteresowania swoją osoba , nie w moim typie. lecz kasia wszelkimi siłami chce mnie wepchnąć w ramiona swojego brata (że tak powiem) Kiedys zadzwonila do mnie i powiedziala ze na kawe przyjedzie , no to ja na to ze okej ,przyjedź poplotkujemy itd... ja patrze a ona wchodzi do mnie ze swoim bratem , siedzieli 3 godziny u mnie i tylko była rozmowa miedzy mną a kasią , on wogóle sie nieodzywał , jest baaaaaardzo niesmiały i wstydliwy. po tym jak juz pojechali do domu dostalam od niego duzo smsów ze mu sie podobam itd... ze tęskni , że gdy byli u mnie mial ochotę mnie przytulić i pocałować i wierzsze o milosci mi pisał w smsach .. pewnego dnia w pracy dowiedzialam sie od kasi ze jej brat pokazuje jej moje smsy które do siebie piszemy (ja z nim) , kasia wygadała to i powiedziala w pracy dziewczynom o czym ja pisze z jej bratem . nic nadzwyczajnego niepisałam w smsaach ale wściekłam sie na Karola ze pokazuje smsy siostrze , smsy to prywatna sprawa i takie niedojrzałe jest pokazywanie i czytanie na głos... zła byłam na niego i napisalam mu ze nie jest dorosłym facetem skoro pokazuje smsy siostrze ... przeprosił mnie w smsie. następnego dnia w pracy znowu kasia zapowiedziala sie ze przyjedzie do mnie na kawkę i tak tez było i znowu ..otwieram drzwi a u progu stoi kasia i jej brat karol , byłam zła ze nic nienapisał ze on tez chce przyjechac , posiedzieli i pojechali i znowu smsy od karola ze jest mna zainteresowany itd... kasia zapytala mnie dzwoniąc do mnie czy przyjade do nich w sobote (wczoraj) i karol tez o to pytał w smsach ja odpisałam mu ze moze przyjade ale niewiem czy na 100% , a on napisał ze może po mnie przyjechac (z sąsiadem jeżdzą bo karol nie ma prawa jazdy )Ja napisalam ze raczej w ten weekend nie dam rady was odwiedzić ... i za chwile sms od kasi "kiedy przyjedziesz" , napisalam ze wten weekend nie dam rady , nie mam czasu " ,kasia mi napisała: "jak tak możesz !!!!, kupilismy dla ciebie słodycze , zrobiłam deser , mój brat kupił dla ciebie czerwone róże , będzie mu smutno jak nieprzyjedziesz" !!!!" niewiem co to za facet , za duży wgląd w jego sosobiste zycie ma jego siostra która jest śmiala i wygadana , bo on (jej brat karol 33 lata) jest nie smiały , wstydzi sie , siedzi z e spuszczona głową i nawet jest na tyle nie śmiały ze boi sie odebrac telefon (bo kiedys próbowałam zadzwonic) jedynie otwiera sie poprzez pisanie smsów W 97% angażuje swoją siostrę kasie aby pomogła mu poznawac dziewczyny. wyraznie dalam mu do zrozumienia ze jedynie moze byc moim znajomym kolega taki a nie jako mój facet , ale on ciagle pisze smsy z wierszami , pisze mi wiersze o ślubie , o mnie , opisuje mnie w smsach i układa rymowanki . i tak sie zastanawiam co może mu dolegac , kiedyś pisaliśmy smsy o hobby itp .. ja napisałam ze lubie pływac uwielbiam wode bazen , i zapytałam go "karolu a ty lubisz pływac , umiesz? " a on mi napisał ze "chciałby ale ma neurologicznie zabronione " zastanawia mnie to hmmm co moze sie dziać jeśli lekarz zabrania pływać , dodam ze facet tez pracuje. PROSZĘ o doradzenie mi w tym temacie , jaki to typ faceta i dlaczego jest taki nieśmiały i wszędzie ze swoją siostra jeździ a ma 33 lata i sam niepotrafi nawet gdyby chciał na randkę zabrac ... musi zabrac tez swoją siorę .... prosze o wyrozumiałośc , i opinie , co to za facet , waszym zdaniem pozdrawiam

i przepraszam za błędy

prosze poradzcie mi co o tym myślicie , facet nieśmiały ale jak zaczyna pisac smsów to 100 na dzień

oe to ze jest niesmiały i wszystko za niego nadrabia jego siora

jak dla mnie to i ta kasia i on toksyczni sa...a moze kasia ma go dosc i dlatego szuka mu kogos,zeby sie od niej odczepil?

razem sprawiają wrażnie bardzo zgodnego rodzenistwa , mam wrazenie ze są za sobą i sie wspieraja ale tego do konca niewiem bo za dobrze nie znam ich. dziwi nie to ze wyraznie dałam facetowi kosza a on coraz bardziej wypisuje miłosne rymowanki i pisze jak wyobraza sobie swój ślub ze mną itd.. bardzo czesto pisze smsy ze ma dla mnie czerwone róże w domu hmmmm... czemu facet majacy 33 lata jest taki troszke niedojrzały ??? pierwszy raz sie z takim czymś spotkałam

chyba powiem kasi szczerze co o tym myśle i dlaczego na siłe chce mnie wcisnąć swojemu bratu

Gość niskaaaaaaa99009
romantyk ten karol

Gość alabastryzłociste
wez jej walnij prosto w trwarz ze nie chcesz sie wiazac.. przeciez trojkacikiem nie bedziecie w zyciu tak?

Gość mysle, ze gora
mieczak i slabeusz, jego siostra bedzei ciagle miala cos do powodzenia na kady temat, ja bym to olala

kiedys rozmawiałam z kasią , ona mi mówi "marina , prosze cie daj szanse karolowi , on jest taki fajny chłopak , zadnej dziewczyny nieskrzywdził , jest miły i lubi sie przytulac" a ja jej na to " sory kaśka ale on nieinteresuje mnie jako facet na zwiazek i mam wrazenie kasiu ze cały czas miałabyś wgląd w nasze sprawy jesli bylibyśmy parą, i gdybym sie np pokłóciła z karolem , on z każda drobnostka leciałby do ciebie na skarge " a kasia na to : "marina!!! wydaje ci sie ,tak by nie było!! , chodzi mi o to ze bardzo sie podobasz mojemu bratu , wiec rozkręć go, moze akurat wam sie uda , bo do tej pory nie trafił na swoja połowe " dodam ze nie pociaga on mnie , to jest jedynie mój znajomy i tak go traktuje , a smsy które do niegi pisałam nie zawierały treśc które mogłyby narobic mu większej nadzieji

kilka dni temu dostałam od niego smsa , ze chcialby do mnie przyjechac na walentynki , napisał ze kupi róże , :O :( pewnie nawet jesli mialby zamiar przyjechac na walentynki to pewnie z siostrzyczką...

hmm może on jest prawiczkiem .. tak sobie tez myślałam o tym , skoro tki niesmiały

wyobraż sobie ze gdy go poznałam to w tym samym dniu w nocy , dostałam od niego smsa o tresci "jestem bardzo wyrozumialy , mily zyczliwy sympatyczny , (wiersz o miłości w tym miejscu) lubie wpatrywac sie w oczy dziewczyny az do wylania łez , gdy sie wzruszam to płacze jesli te oczy są piękne tej dziewczyny, uwielbiam po seksie wpatrywac sie bez konca w twarz dziewczyny i w milczeniu okazywac jej miłość, patrze głęboko w oczy bez mrugnięcia " po tym smsie wnioskowac mozna ze cos tam miał wspólnego z sexem (chyba)

Boże ten facet jest taki hmmm ciapowaty, jakiś taki flegmatyk coś a'la wielki romantyk jakbyście się pokłócili to na bank najpierw by się popłakał a potem poleciał do siostry na skargę. ja bym zaczęła powoli się wycofywać z czegoś takiego i rozluźniła jeszcze bardziej kontakty i z nim i z nią bo oboje są dziwni. on niedojda życiowa a ona tyran-despota.

Gość ciekaaawy temat
nawiedzili cię jak jacyś jehowi

On niech najpierw stanie się mężczyzną a nie szuka dziewczyny bo załozę się że nie wie na czym polega związek a jak mu bierze ciśnienie to niech spuści z kija

no wlasnie , kasia czyli jego siora to tyranka , a on romantyk , ciagle mi pisze wiersze , przed chwila dostalam smsa os niego , "piekne oczy dziewczyny , mrugneła do mnie o blasku księzyca , kocem ja przykryłem a promienie gwiazd oswietlaly jej twarz , nagle połozyła swoja dłon na mojej dloni... kwiaty w wazonie szepnely kocham cie"

Gość alabastryzłociste
a nie mozesz jej kulturalnnie poprosic ze chcesz sama z karolem zalatwic swoje sprawy??.. jezus nie badz mieczak wiem ze to twoja kolezanka ale lepiej powiedz jej to co tutatj piszesz ze nie chcesz zeby sie stracala no...

tez mi sie wydaje ze jest niedojrzały , jest baaaardzo niesmiały wstydliwy , ale dziwne az bo ma juz 33 lata i jeszcze nie moze sie otworzyc , jedynie jest śmialy przez smsy, pisze rymowanki

Gość alabastryzłociste
zapytaj sie go - przes smsy jestes taki smialy a jak sie widzimy nic sie nie odzywasz? nie podoba mi sie to niestety.. albo to zmienisz albo nasza przyjazn dobiegnie konca nie bede sie angazowac a milosc telefoniczna :)

kiedys rozmawialam z kaską o mówiłam jej czy on nie moze sam zainicjowac np spotkanie itd... czemu taki niesmiały jest ? a ona mi powiedziala " no bo jest taki ale daj mu szanse , sprubój moze uda wam sie , ze on sie rozkręci" z ciekawosci napisalam do niego smsa czy mial jakies zwiazki i ile trwały , a on napisał mi ze mial dziewczyne rok czasu ale z jedna chodził prawie 2 tygodnie ale sie nieułozyło

Gość jak to w grudniu pisze o
walentynkach i o kwiatach, które ma zamiar przywieśc-to nie nieśmiałośc to cos gorszego,wygląda mi ,że jest jakiś z lekka upośledzony to raz a dwa może ma padaczkę, że neurolog mu zabronił pływac.Ja bym sie spytała Kasi ,dlaczego braciszek nie może pływac a i jeszcze nie jestem pewna czy te smsy to ty piszesz z Karolem czy może(o czym nie wiesz) z Kasią.Skoncz tą znajomośc radze ci.

nie zalezy mi na nim , nie jest w moim typie , jesli smsy to o treści kolezenskiej z mojej strony , a skoro on robi sobie sam nadzieje to juz jego problem , ale chodzi mi o to zeby troszke sie dowiedziec czemu on taki jest, napisałam mu "jestes bardzo nieśmiały , dlaczego ?" a on mi napisał " jeszcze mnie dobrze nie znasz"

Jeśli już wiesz że nic z tego nie będzie to lepiej urwij ten kontakt bo taki facet ci spokoju nie da. a jak mu pęknie serce to będziesz mieć najazd siostry z giwerą. swoją droga to dziwne 33letni koleś tak zdominowany, to jakaś bierna osobowość nieciekawy materiał na faceta. a tak z ciekawości jaki on jest z wyglądu i jaki ma styl?

Gość nosnosnos
ja pierdziele przeczytala tpo wszystko i ten facet to jakas ciapa totalna.!!!! a on jesli ma zabronione plywac przez lekarza to CO MU JEST???? moze on jesy chory???? ejjj nie wiem ale tak jak ktos tu juz napisal, powiedz mu albo napisz ze nie podoba ci sie to ze tylko przez smsy jest smialy., niech sie odezwie do ciebie w realu bo inaczej nie wyobrazzasz sobie waszej przyyjazni i podkresl ze tylko przyjazni!!!! napisz mu ze nie wiem nie jestes nim zainteresowana w inny sposob , patrzyz na niego tylko jak na kolege i zostawcie to tak zeby miedzy wami sie nic nie zepsulo.. a jak nie pomoze to powiedz tej kasi ze poznalas kogos i sie spotykasz z kims ze jestes zauroczona czy zakochana ona powotrzy braciszkowi i moze on zrozummie. chociaz ta kasia tez jest jakas nie teges... bo skoro naskoczyla tak na Ciebie ze nie chcesz do nich przyjechac na weekend.. no kurde nie powiedzialas ze na 100% bedziesz a oni tak sie szykowali ze nakupowali slkodycze i ten koles kupil kwiaty!!!!??? to chooore... to rodzenstwo jest jakies chore..... niedlugo spotkasz na miescie ich matke ktora powie do ciebie "marinko mow mi mamo:)"