Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pretyy girl flowers 24.

jaki to TYP faceta ????... bo juz sie pogubiłam

Polecane posty

Gość stary wyga
jaka ty jesteś naiwna sms do ciebie na 100% pisze jego siostra a facet jest bardzo nieśmiały i ma kompleksy w relacjach z kobietami może to być całkiem fajny chłopak -proponuje żeby wyszła od ciebie propozycja spotkania we dwoje i wtedy z nim porozmawiaj ,niech ci powie na żywo te wszystkie komplementy i wtedy go oceniaj jak ci nie będzie pasował to zakończ tą znajomość tylko nie rób sobie z niego kpin bo gościu może wpaść w jeszcze większe kompleksy no ale zrobisz jak ty uważasz.

Gość jak to w grudniu pisze o
autorko szczerze ci radze skończ tę znajomośc, nie baw się nawet w przyjażn, tu chodzi o coś poważniejszego to nie tylko nieśmiałosc

moskala----> no masz racje , 33 latek a taki "dzieciak" z niego .. ma około 185cm szczupły, ciemne włosy , oczy ciemnoniebieskie , styl niezaciekawy ale moze jemu to odpowiada , nosi jakies dziwne swetry wciąga je w dzinsy i za kazdym razem pasek w spodniach brazowy skórzany moze. a kaska raczej bardzo ładnie i modnie sie ubiera , lubi poszaleć na zakupach ... ale dziwne są te smsy , mi jedna znajoma moja powiedziala ze alezy na takiego FANATYKA uwazać w kazdym smsie wierszyk , wlasnie teraz dostałam " wiatr przeczesuje włosy dziewczyny , przytulam ja podaje dłonie ona jest obok mnie , a przy kominku i w kominie płomienie tula się" :(:O

jeszcze raz ci radze uciekaj od tej znajomości po co ci te idiotyczne smsy, czy ty naprawde nie widzisz,że to chory człowiek

jak to w grudniu pisze o -----> hmmm myslisz ze chodzi o cos powazniejszego niz niesmiałosc??? wie

Ech poeta z niego jakiś specjalny to nie jest.... Uciekaj, może faktycznie wspólnie z siostrą piszą te sms-y jak jemu brakuje śmiałości to ona coś wymyśla. Moim zdaniem on jest nieśmiały, zakompleksiony, wstydliwy i bardzo zdesperowany a siostra sobie wymyśliła że fajnie by było gdybyś ty z nim była bo braciszek wreszcie będzie miał pannę a że ona ciebie akceptuje to się nadasz.... lepiej się wydostań z tego układu zanim się okaże że mu obiecałaś rękę :P:P

nie myśle jestem pewna, znam się troche na tym.Ja z tej dużo starszej generacji,nie mam naście lat.Dużo już w życiu widziałam.

popieram j/w

Gość SGH
ja nie mogę, tak to wszystko czytam i nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz TO WYBRAKOWANY TOWAR :D

czemu autorko nic już nie piszesz?Nikt tu cię nie potępia tylko szczerze radzi

Gość nosnosnos
AUTORKOOOO GDZIE JESTES?????1!!!!!! ludzie a moze ten psychopata cos jej zrobil????????? nie no zart!! autorko odezij sie:)

Gość na jakiej podstawie
twierdzicie, ze facet jest uposlezony? jasne, to jest dziwne, ze tak pidzieli je o slubie, ale chyba chory to on nie jest, tylko niedojrzaly. napiszcie, bo mnie to ciekawi.

Gość dziewczyno nie czekaj
jak najszybciej zerwij kontakty z nim i z nią bo NIC dobrego z tego nie wyjdzie. obraz jaki mi się rysuje po przedstawieniu tych dwóch postaci to dwójka upośledzonych życiowo manipulantów, znajomość z kimś takim może doprowadzić Cię tylko i wyłącznie do obłędu.

Gość na jakiej podstawie
nie, tam ktos wyzej napisal, ze wie co mowi(ze to czlowiek uposledzony), bo z takimi pracuje. wiec chyba nie chodzi o uposledzonych zyciowo. a swoja, ostatanio na wlasnej skorze zobaczylam, jak niedojrzaly moze byc 27-latek. MASAKRA. tylko uciekac od takich, jak psychol:O

Gość czy człowiek normalny
w grudniu pisze,że przyjdzie z kwiatami w walentynki ,nie mówi ani słowa przy dziewczynie tylko potem pisze jakieś dyrdymały nie trzymające się kupy.Ciekawa jestem gdzie on pracuje?