Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

druga710

mój chłopak ma ciągle mecze

Polecane posty

Witam, proszę doradźcie jak mam zacząć postępowac żeby pogodzić się z hobby mojego chlopaka. Otóż bardzo denerwuje mnie to, że w każdy weekend ma mecze, doprowadza mnie to do szału, bo po meczu co - no oczywiście wyjście z kumplami, krew mnie zalewa weekend w weekend słysząc to samo. Znajduje dla mnie czas między meczami, ale nawet nie mogę się przy nim zrelaksować, bo wiem że zaraz musi wyjść. Grał w piłkę zanim się poznaliśmy, to jest jego pasja, a ja czuję, że jestem na drugim planie, mimo jego zapewnień, iż tak nie jest. Zawsze wszystko dopasowywane jest pod niego... dziś jest niedziela, ja siedzę w domu, on na meczu. Nie potrafię się z tym pogodzić, proszę nie piszcie tylko, że mam znaleźć sobie jakieś zajęcie, bo wtedy już w ogóle nie będziemy się widywać... dręczy mnie to od dawna pomóżcie

no tak ale on jeździ na te mecze na jakąś halę, nie mieszkamy razem i brakuje mi Go...

Gość fdghdsgdsgsdhsdfgsd
Nie masz wyjście i musisz to zaakceptować :P bo przecież nie powiesz mu wybieraj ja albo mecze,bo to by było chore :P Więc może jeździj z nim na mecze :P

heheh rozbawił mnie komantarz z tym szalikiem:D może powinnam inaczej do tej sytuacji podchodzić, bardziej na luzie, olac to?? kurcze ale ciągle mam czekać aż On wróci? dobija mnie ten fakt:( to się chyba nigdy nie skończy... chyba, zrzucę Go dziś ze schodów eheheh może coś złamie to poświęci mi trochę więcej czasu:P aaaa no i jeszcze odetnę cyfrę:D