Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiadka sąsiadki

Ludzie, pomóżcie! Mam problem z sąsiadką!

Polecane posty

Gość sąsiadka sąsiadki

Mieszka pode mną taka stara baba. Przez cały okres grzewczy robi mi jazdy o otwieranie okien. Nawet jak na 15 minut przy gotowaniu uchylę okno "po szwedzku" ta zaraz mi wali do drzwi. Włączam okap ale jak mam odpalone wszystkie palniki to zaraz mam okna w kuchni zaparowane. Nie mówiąc o wietrzeniu mieszkania. Doszło do tego, że filuję kiedy Ona wychodzi i wtedy otwieram okna. Dzisiaj przypaliłam gulasz (zaczytałam się) i otworzyłam okno bo w kuchni siwo i smród spalenizny. Nie minęła minuta dzwoni ta baba domofonem, że mam w tej chwili okno zamykać bo jej przez mury zimno przenika. I, że jeśli nie zamknę to Ona zawiadomi administrację i mi wlepią 5 tys zł mandatu za otwieranie okien w okresie grzewczym. Już nie mam na nią siły. :(

Gość powiedz zeby dzwonila
ze nie zamierzasz sie udusic

Gość hrhdrgrg
To jej powiedz, żeby powiadomiła. Nie ma przepisu, który by zabraniał otiwerania okien w okresie grzewczym. Przecież nie masz okna otwartego cały czas.

Zaśmiej się babie w słuchawkę i ignoruj. Nikt Ci mandatu za otwarcie okna nie wystawi :D

Gość powiedz jej że się kiedyś
zatruje tlenkiem węgla bo nie otworzy okien w sezonie grzewczym.

Gość t jest nekanie
a od kiedy jest zakaz otwierania okien w okresie grzewczym????????????? :O:O:O jak chce to moge sobie lodowe w mieszkaniu zrobic, moge pozakrecac grzejniki i otworzyc okna. ja bym poszla na policje o nekanie, bo babka wyraznie przegina pałę!

Gość ja tu nie
widzę problemu to takich to trzeba z kulturą, po prostu mówi się odpierdol się

Gość mam na imię Lola
pani sąsiadka może cię w dupe pocałować,masz prawo mieć cały dzień otwarte okno,jak będzie cię nachodzić to powiedz jej że na policje zgłosisz zakłócanie miru domowego:) miłego dnia

Gość pomagamy pieskom ze schroniska
a ktoredy niby jej to zimno przenika?? hahaha powiedz, ze to TY zadzownisz na policje, ze ona Ci spokoj zakloca i Cie neka!!