Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królicza pani

Dla wszystkich co maja króliki ;)

Polecane posty

Gość królicza pani

Witam, Od ok 6 lat mam tego samego króliczka. Był on moim pierwszym takim zwierzakiem. Sadze, że spasowaliśmy sie "charakterami" ;P Jest odważny (jak na królika), ciekawski, kochany i grzeczny. Czasem odwała mu na łepek i robi różne śmieszne rzeczy ;) Mam jedno pytanko, bo nigdzie nie znalazłam dopowiedzi. Czasem mój królik zdaje mi sie nudzi się, wiadomo sam, jak wypuszcze go nie ma co robić, dlatego czesto daje mu kawałek kartki, papieru toaletowego i on go z uparciem gryzie, przeklada w rozne miejsca. Robi to bo dla niego to super rozrywka czy moze denerwuje go, ze cos lezy na "jego" terenie?

Gość Zboczona Żaba
bawi się i tyle... ja miałem jakis czas królika - darł gazeta jak mu sie do pudła wrzuciło... cały wieczór tak mógł... darł i darł az pociął to na strzepki...

Gość rolnik ze Sandomirza
jo mom troche króli,łolbrzymy zwisłouche,tero na swinta bede bił,po ile płacisz za tuszke,a po ile za skórke?

Gość królicza pani
z mojego krolika to za duzo mieska by nie bylo ;P a znacie moze jeszcze jakies zajecia dla zabicia nudy dla nich?

Gość myśliwy,śrut nr 6
dla zabicia nudy u królika dobry jest śrut,cieńki srut,hahaha

Gość królicza pani
mąz zrobił króliczkowi zabawkę - metalową marchewkę podłączoną pod 220 V. Wiecie jak króliczek śmiesznie skacze jak dotyka marchewki? :)

Gość czemu tak to lubią?
nie wiem czemu tak jest,ale króle jeszcze lubią ,jak się je łapie za dwie tylne łapki ,lewą ręką a w prawej sie trzyma kij bejsbolowy,hahah

Gość królicza pani
ale z was moi drodzy debile , hahah (ojj ale to bylo smieszne) .... żal mi was

Gość myśliwy,śrut nr 6
wyluzuj sie dziewczyno,nie znasz sie na żartach,wiadomo przecież,ze króliki najbardziej lubią właźic we wnyki , sidła i potrzaski,hahaha