Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyrgr

czy laska ktora jest doradcąklienta w banku bedzie chciala

Polecane posty

Gość tytyrgr

faceta co jest mechanikiem samochodowym?jak sadzicie?Ona ma 24 lata i konczy studia,ja mam technikum samochodowe

to zależy, wiesz nie które laski lecą na kasę niektóre jeszcze na coś innego i tak dalej, ale jak jej się spodobasz to nie bedzie miało znaczenia

Gość tytyrgr
ale nie choldzi o to czy leci na kase ale czy jej nie chodzi o prestiz ja mam mniejszy niz ona...I jej rodzice co powiedza.

A doradca klienta to jakiś super zawód? Bez przesady. Kiedyś Ty jak wyrobisz sobie umiejętności możesz otworzyć swój zakład i zarabiać kupę kasy. A ona? Więcej wiary w siebie kolego.

Gość tytyrgr
ona ma 24 lata wec jak na te realia to dobry zawod widac jest obrotna

Gość Zboczona Żaba
w czym peroblem? jak kocha to zechce. proste! mechanik nieźle zarabia i pozatym jest silny....

Nie przesadzaj. Teraz praca w banku to żaden rarytas. W banku np. pracuje moje niezbyt mądra koleżanka. Tak poza tym - Ja miałam kiedyś faceta budowlańca i był świetnym człowiekiem (sama mam bardzo dobry zawód).

Gość jojjo
nie zawsze ze średnim- ja jestem doradcą klienta biznesowego (małe i srednie przedsiębiorstwa) i tam ze średnim nie wezmą nikogo a zarabiam nawet nieźle jak na czas ledwo po studiach bo 3 na czysto wychodzi

Gość Prrrrrrrrrrrr....
no to Ty masz chłopie kompleksy!! Daj spokój albo ze swoim podejściem, albo z nią...;) a tak naprawdę... nie patrz na fakultety;) znam kobietę, dr nauk medycznych, która jest z gościem po 8 kl podstawówki (dawnej) i ... całkiem nieźle im się wiedzie;)