Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

Gość Deadman
Dokladnie daj kazdemu po rowno aby wszyscy sie cieszyli miloscia :) Ja moge nawet zrezygnowac z tego WWE na rzecz milosci dla innych bo to wazniejsze :)

Gość świetny mikołaj sponsor
Deadman ok zapisałem , zapytam Michała czy jakiegoś durnia od organizacji by nie natchnął

Gość Deadman
To są zapasy tylko takie troche udawane ale lubie to ogladac to moja ze tak powiem pasja :) Sam kiedyś chcialem byc wresltlerem ale w Polsce nie ma dobrej szkoly wrestlingu :(

nie mogę po równo , jedni potrzebują jej więcej niż inni , to nie było by sprawiedliwe gdybym komuś dał kto jej ma sporo , a chciał więcej , tak samo jak komuś , kto jej nie ma wcale

Gość grinch wita na kafe
Na ogół nie lubię świąt Bożego Narodzenia i oznajmiam to w tematycznych topikach. Niemniej postaram się odpowiedzieć na pytanie, co lubię (ćwiczenie retoryczne) zgodnie z tematem topu: 1. wolne od roboty 2. karp 3. zapomoga świąteczna w postaci bonów towarowych (z zastrzeżeniem, że wolałabym kasę, ale lepszy rydz niż nic). To chyba wszystko

Gość Deadman
Najwazniesze zeby kazdy cos dostal nawet rózgi :):)

oj rózgi deadman będą , lucek dał mi jakieś "ofiary losu" do ich wytwarzania w podziemiu

Gość Deadman
Ja byłem grzeczny a przynajmniej starałem się ale cóż niech Mikołaj to oceni i wybierze dla mnie wlasciwy prezent :)

Mikołaj najlepiej wie ,co dla kogo przynieść:) Mikołaju ,nie przemęczaj sie za bardzo,ciepło ubieraj ,żebyś się nie rozchorował.:)

dobra dzieci muszę zmykać dalej , dziękuje za herbatkę i do zobaczenia , jeszcze tu będę wpadał po zamówienia , wy trzymajcie temat paa

Mikołaj obiecał,że jeszcze tu wróci,jeśli temacik będzie istniał:)

Gość MagazynZyczen.com
Jeśli ne macie pomysłu na preznty zapraszam do naszgo darmowego portalu. Nie będziecie mieli problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Wy nie będziecie tracili czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie. Zaproście tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie. Zapraszamy www.magazynzyczen.com