Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieczony schab ze swlika

volkista - powinien dostać bana - jest gorszy niż anna aniela

Polecane posty

Gość Pieczony schab ze swlika

zeby nie bylo , nie patrze an czarnych , i nie marze o seksie z nimi .. ale czlowieku wyluzuj !! ciesz sie zyciem i nie patrz na to co robia inni ,bo zawalu dostaniesz, kilka teamtow dziennie o jednym i tym samym - polki to dziwki ? Niech sie puszczają ,znajdz sobie kobiete i badzcie szczesliwy a inni neich robia co chca ,niech sie zarazjaa chorobami , sami odpowiedzą za glupote tzn seks bez zabezpieczenia . Pozdrawiam

Gość wredna wredotttkaa
takie szuje banow nie dostaną ... :O bedzie pisal az mu sie znudzi albo przestaniemy odpisywac na jego prowo

Autorko, ty chyba nie rozumiesz?Jak poznam polkę to ona mi się nie przyzna że tydzień wcześniej grzmotała się z murzynami.A tym samym będzie miała od niego HIV ,którego mnie przekaże tak jak było z Simonem Mol.Ci faceci też znalazły sobie dziewczyny,byli Polakami i mieli Polki,szkoda że im nie powiedziały że zdradzali ich z murzynem,dopiero o fakcie i nagłośnieniu sprawy mieli tyle honoru ze powiedziały Polskim chłopakiem że mieli murzyna: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Simon-Mol-zarazal-takze-w-Trojmiescie-n21754.html

a po co ci polka? pojedz do Czech ,fajny kraj fajni ludzie :)

Gość ania 1989
jestem jak najbardziej za, zasługuje zdecydowanie na ban, bo chyba na nic innego ,a na pewno nie na porządną dziewczynę i na odwzajemnioną milość ... rasista jakich mało, oby jak najmniej

ale ja nie rozumiem ,czemu musi byc akurat Polka ? :D malo kobiet jest w innych krajach ?

Gość ania 1989
chyba dlatego bo jest on wyznawcąidei polska dla polaków... innym wara .

NieLubieNiedziel-Zależy,jeśli ten chłopak jest wartościowy czyli jest poglądów prawicowych(Honor,Honor i jeszcze raz Honor)to wtedy na pewno nie zarazi ją HIVem,bo taki ktoś nie wskakuje każdej do łóżka,a kobietami puszczalskimi po prostu się brzydzi.Po prostu sam czyn,czyli grzmotanie sie z kim się da jest odrażający,oczywiście mam tu na myśli obie płci .Niestety ale często ludzią zatajają swoich partnerów i nie mówią z jakiego środowiska pochodzą.Wiadomo że Punki czyli lewaki itp to zarażenie od takiej osoby jest ogromne,bo oni ćpają i kopulują z kim sie da.

Gość wredna wredotttkaa
czyli rozumiem jw. polska dla polakow tak ?

Gość po co dyskutujecie z
jakimś 100lejarskim projekte?

ania 1989-To mam pomysł,zróbmy tak: -Polska dla murzynów -Niemcy dla Turków -Anglia dla arabów -iAfryka dla Polski i Europy -Usa dla żółtych -Azja dla USA Tak by ci odpowiadało?Oczywiście Polki dla murzynów i arabów a polacy wynocha z polski. Nie jestem nacjonalistą tylko volkistą,lecz jestem za tym aby: -Polska dla Polaków -Niemcy dla Niemców Rosja dla Rosji Afryka dla Afrykanów,taka jest moja polityka.Mnie sie wydaję że bardziej normalna niż twoja polityka.

mozesz mi uciąc łeb ... jestem w polowie polakiem...co za szkoda ..nie moge tu mieszkac :( chce ale mi nie pozwalacie :( :classic_cool:

BLU-Ja też nie jestem w 100% polakiem,kiedy robiłem drzewo genealogiczne swoich przodków to okazało się że mój pra-pra -dziadek był Niemcem.A w Polsce żyję bo jestem volkistą i moi przodkowie są zakorzenieni w tej ziemi od stuleci.Po za tym gdybym wyjechał do miasta czy za granica to nie mógł bym chodzić tymi samymi chodnikami i oddychać tym samym powietrzem co murzyn czy arab.Albo ja albo on,a że teraz rządzą lewacy to muszę siedzieć w swoim pięknym i białym miasteczku.

moja druga polowa to UK. z jednym sie z toba zgodze : bialy powinien wizazac sie z bialym , czarny z czarnym , a że ludzi ciagnie to czegos innego to ich sprawa , tyle w temacie ;)

Oj,zdziwił byś się.Ich nie widać bo się kryją po uczelniach,różnych instytucjach itp.Po za tym oni wszędzie przemieszczają się swoim transportem,nie korzystają z komunikacji więc ich nie widzisz na codzień.Tak naprawdę nie ma statystyk i nikt nie wie ile ich jest.Wiemy tylko że ich ciągle mnóstwo przybywa i kocą się jak króliki.A najgorsze jest to że biorą nasze kobiety. BLU#-Ale ja nic nie mam przeciw nacjom a wręcz przeciwnie.Jedynie nasza siła jest w jedności.Dzisiaj organizacje prawicowe współpracują ze sobą,Niemcy z Francją,Skandynawią,z Rosją.Po prostu dążymy do jednej wielkiej Europejskiej siły,w pojedynkę nie mamy szans,ale jak połączymy siły i będziemy współpracować to jedyny sposób aby z Europy przegonić kolorowe obce gatunki ludzkie.Już wiadać efekty,w Włoszech w Francji i w Niemczech to partie prawicowe mają coraz większą siłę polityczną.Już rządzą w samorządach i zaczynają oczyszczać małe miasteczka z kolorowych co mieszkańcą się podoba i mają coraz większe poparcie.

Gość ania 1989
A co powiesz o Tatarach, ich też out??

Gość ania 1989
to jest obsesja, że wszyscy inni zabiorą mu polskie kobiety, i na tym globie nie bedzie ani jednej POlki.

ania 1989-Tatarzy na ziemiach polskich to kawał naszej historii.Tatarzy nie korzystają z opieki społecznej,mają swoje wsie.Głównie żyją z rolnictwa.Mają swoją wiarę i wychowują swoje dzieci po Polsku,mimo że kultywują swoją tatarskie tradycje.Żaden mieszkaniec wsi gdzie żyją tatary nie ma z nimi żadnych konfliktów,ich dzieci mówią o Polsku.A teraz ich Historia.Król pozwolił osiedlić się Tatarą tylko dlatego że zdezerteowali z Tatarskiej armi i wstąpili do Polskiej.Walczyli za Polskę i za Króla Polskiego,wiec chyba zasłużyli sobie żeby żyć w Polsce bo wiele ich zginęło w obronie Polski.A co murzyni zrobili albo co robią dla dobra Polski?Bo jak narazie to wychodzi że kradną nam kobiety i zarażają je wirusem HIV