Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANieWiem

MixPlus

Polecane posty

Gość ANieWiem

Witam, mam pytanie do użytkowników MixPlusa. Otóż miesiąc temu podpisałem umowę, i chciałbym dzisiaj zasilić konto 2 razy po 30zł. I pytanie jest tego typu czy ważność konta będę miał przez miesiąc tak jakbym zasilił jedną 30 czy przez dwa miesiące? od dnia zasilenia. Proszę o pomoc. I dziękuje

Gość ANieWiem
Więc?

Gość vont z outlokiem
przez miesiąc, lepiej już zasilić raz za 50zł, wtedy masz 3 miechy, a tak to starcisz.

To co napisał vont(..) jest bezsensu skoro masz umowę na 30 zł. Ja mam np. teraz konto ważne do marca, jednak to nie zmienia faktu że muszę ładować konto tak jak mam w umowie, czyli np. najdalej może minąć 30 dni od ostatniego więc de facto obojętne czy przedłużą Ci czy nie bo do tego czasu tak czy inaczej musisz je naładować szybciej :)

Gość ANieWiem
Ale ja nie mam umowy miesięcznej. Pisze na czas nieokreślony. Czyli chyba tylko na ilość doładowań.

jak uzupelnisz jedna karta to masz konto wazne 30 dni, jezeli uzupelnisz dwiema tego samego dnia to tez masz wazne 30 dni ale mozesz skreslic jedno doladowanie od konca(jezeli dostales kalendarz doladowan)

Gość ANieWiem
Więc ja już się pogubiłem ;/

Gość mruuva
każde doladowanie przedłuża waznosc o miesiac, ja np. mam juz przedłuzone do maja 2011

Gość ANieWiem
Jedni mówią tak drudzy tak. Jakie skreślenie doładowania? Kalendarz doładowań? Nic takiego nie mam.

Gość mruuva
Ja mam już 2 umowę w mixie, im cześciej doladujesz, tym szybciej skończy Ci się umowa. Czyli jak doładowałeś dziś 2 razy po 30zł, masz na 2 miesiące problem z głowy z ważnością konta

Gość ANieWiem
Aha, czyli to jest pewne na 100%?

Ok, masz na ilość doładowań umowę. Jednak czas jaki między kolejnymi doładowaniami jaki ma minąć maksymalnie jest określony (taka jest zasadnicza idea mixa) Co z tego, ze ładowałam szybciej i przedłużył mi się termin ważności konta do marca przyszłego roku jak i tak muszę naładować w terminie nie dłuższym niż 30 dni (jakie minęły od ostatniego doładowania) Chyba, ze w nowych umowach już tak nie ma to sory

bo kalendarz daja jak sie poprosi. i masz na nim wyszczegolnione w jakim dniu konkretnie musisz uzupelnic konto. A jezeli uzupelniasz czesciej niz raz w miesiacu to skreslasz te od konca :) mam juz 3 raz w Mixie wiec wiem co mowie

Gość mruuva
Zebym ładowała konto co 30 dni, umowa powinna mi wygasnąć w październiku 2011. ładowałam częściej, więc zostały mi już 2 doładowania i dzwonili do mnie z Plusa, że kończy mi się umowa i proponowali nową ofertę

mruuva ale ladowalas czesciej niz 30 dni, a chlopaka wprowadzasz w blad i z Twojego postu wynika ze jak dzis 2 razy uzupelnil to teraz przez 2 miesiace nie musi wcale...

Gość ANieWiem
To w koncu przedłuży się czy nie? :P Zaraz do plusa zadzwonię i się wszystkiego dowiem.

Gość ANieWiem
Ważność konta po zasileniu: * Każde zasilenie Kwotą Minimalną lub wyższą przedłuża ważność konta o 30 dni. * Zasilenia kwotami o niższej wartości niż Kwota Minimalna nie przedłużają ważności konta - dlatego nie należy zasilać się rzadziej niż raz na 30 dni wybrana Kwotą Minimalną. W przeciwnym razie ważność konta wygaśnie - co oznacza zablokowanie możliwości wykonywania rozmów wychodzących (za wyjątkiem numeru zasilającego 5555 i numeru alarmowego 112)

Gość ANieWiem
No to w jaki sposób ludzie mają ważność do maja albo i dłużej?