Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikutek piputek

dlaczego zło pociąga ludzi?

Polecane posty

Gość omnimusza
Po smierci wszyscy zapłacimy za grzechy. Kazdy z nas. Bez wyjatkow

anarcho: Też mam alergię na fałszywie farbowanych europejczyków, demokratów itp. Ale, jak piszesz, raczej Szymborskiej to się nie tyczy :)

Gość anarchoseksualista
Durden zawsze to jest krzepiące, gdy gdzieś tam jest człowiek, myślący podobnie wiesz, chodziło mi o jej epizod z czasów stalinowskich ale wieźmy sobie takiego Szczypiorskiego :D a z pisarzy wybitnych, Iwaszkiewicza, który może się nie upodlił ale jak sprytnie ulokował w systemie, także Dąbrowska, Tuwim, wszystko ludzie świadomi, chociaż nie wszyscy byli lewicujący przed wojną no cóż przodkowie siedzieli w lesie i nie chcieli z niego wyjść, kto inny chciał się dobrze urządzić, mieć nakłady... człowiek to brzmi durnie, wygodnie i chciwie :D oczywiście nie a propos Twojego nicku

Gość anarchoseksualista
no cóż MOI przodkowie

Gość anarchoseksualista
ja nie podejrzewałem, że to od durnia :D ale nie chciałem być posądzony o złośliwość teraz sprawdziłem i powiem, szanowny kolego, że to świetny film 🖐️ i rola też!

Gość kolorowe majtki
bo ludzie są z natury prymitywni i źli... tzw dobro to świadectwo rozwoju i postępu cywilizacyjnego i duchowego, a że ludzie są leniwi to nie chcą sie rozwijać. lepiej sie uwsteczniać...

Gość omnimusza
W zypełnosci sie zgadzam z "kolorowymi majtkami" Smutne ale prawdziwe. Nie jestesmy cywlilizowani. Wiekszosc z nas to prymitywy.