Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaa_902

ciaza i kopniaki

Polecane posty

Gość czarnaa_902

jestem w 7 miesiacu ciazy dokladnie cos kolo 27-28 tydzien a moja corcia bo tak wyszlo na USG ze coreczka od kilu dni juz daje mi takie kopniaki ale momentami sa tak paralizujace ze doslownie jakby w nerwy na kregoslupie specjalnue celowala, jest ulozona z tego co mi mowili lekarze bo bylam na dwoch USG u dwoch roznych lekarzy ze glowka jest po lewej stronie kolo pempka a nozki po prawej stronie kolo jajnikow czasami kopnie w :D kiszke odbytnicza hehe ale ostatnio kopie mnie po krzyzu i ostatnio boli mnie czesto krzyzu tak jak na okres w sumie w list na poczatku bylam w szpitalu bo mialam zagrazajacy porod przedwczesny i teraz znowu mnie tak boli i nie wiem czy znowu mam isc na izbe czy to przez te kopniaki paralizujace mnie boli sama nie wiem... co mam robic...

Gość anarchoseksualista
myślę, że powinnaś stosować jakieś kary, zaproś supernianię prenatalną, oczywiście :classic_cool:

Gość czarnaa_902
może przerwać tę ciążę? Jak myślicie dziewczyny? :)

Gość Blowww ;)
podszywie jesteś bezczelny , jak można pisać takie rzeczy ? prostaku weź się ogarnij !

Gość czarnaa_902 autorka
co to osoby ktora sie podszywa :/ nigdy w zyciu bym nie usunela ciazy nie po to tyle miesiecy sie dziecko w sobie pod serduszkiem nosi zeby usuwac w ogole w zadnej sytuacji bym nie usunela... no ale nic ktos widze nie ma co robic coz... a tak powiaznie to te kopniaki sa naprawde czasami nie dozniesienia, popowiedzcie co robic miala ktoras z was tak ??