Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestopieciolatka

Odchudzanie

Polecane posty

Czy jest ktos kto tak jak i ja koniecznie chce zaczac sie odchudzac? Moze powalczymy razem z naszymi kilogramami?

Gość walkiriaaa
ja mogę sie z tobą poodchudzac :)

Gość dwudziestoparolatka:)
ja chetnie sie dolacze

Gość dwudziestoparolatka:)
Jak dzieczyny zamierzacie tego dokonac?????

Gość do świąt :) wytrwam!!!!
ja ja ja !!!!!!!!!! od dzisiaj jestem na samych warzywkach + jeden owoc nie wiem ile tak wytrzymam ale dobre i kilka dni tak dla oczyszczenia a potem bede dokładac pomału nabiał itd.. Ps ja mam 32i pół ;) lat:)

o jak fajnie bedzie nas trochę :)

Ja zaczynam na rowerku stacjonarnym cwiczyc i pic duzo wody z czasem doloze inne cwiczenia.

Gość zmotywowana176
czesc dziewczyny:) ja od jutra zaczynam dietke bo jak dziś weszłam na wage to sie przeraziłam...84kg przy 176cm wzrostu - masakra:( startuje od jutra Powodzenia

Spokojnie, bedziemy wymieniac sie doswiadczeniami i razem damy rade. Polecam tez zjadac duzo gotowanej kaszy, podobno nie tuczy . A po skonczeniu cwiczen lampke czerwonego wina.

Proponuje ustawic sobie taka diete aby nie przestawiac calego jadlospisu, by po skonczeniu odchudzania nie nastapil efekt yoyo.

Gość zmotywowana176
Ja dietke już planuje zaczac od dłuższego czasu ale jakos mi nie wychodziło...dziś postanowiłam że tak dalej być nie może zamiast być chudsza to ja cały czas tyje...:( Od jutra bede jadła 5 posiłków, 3 wieksze i 2 przekaski do tego duuuuuuuuuuużo ruchu. Wyeliminuje z jadłospisu białe pieczywo, ziemniaki, makaron, sól , słodycze, fast foody i wszystko smażone na oleju. bede jadła dużo nabiału i warzyw, ciemne pieczywo tylko na sniadanie. i chyba tyle co do jedzenia . schudne i znów bede w koncu szczupła:)

Ja juz dzis odstawiam kolacje na rzecz wody . Rowerek stacjonarny poszedl w ruch.

Gość zmotywowana176
kurcze jak to łatwo jest powiedziec ze jedzenie nie jest najważniejsze w życiu ale jak to trudno wprowadzić w życie....:( no ale niestety trzeba sie postarac żeby być szczesliwszym:) Napiszcie dziewczyny ile wazycie i ile macie wzrostu???

ja jestem od 1grudnia na diecie dukana:) nArazie tylko 2 kilo ale dobre i to zamierzam zrzucic jeszcze 8:) są ciężkie chwile,ale staram sie dawac rade.Zaraz własnie wskakuje na rowerek i pedałuje i zabieram sie za cwiczenia.A dziewuszki ktora ma dobre cwiczenia na "boczki"??

ja wzrost 168 cm a waga ciezko mi okreslic bo mam popsuta wage ale ponad 90 kg napewno , jednak bardziej zalezy mi zeby zgubic centymetry niz kg.

Gość zmotywowana176
na boczki to na pewno twister i jakies skłony w bok....brzuszki skosne tez pewnie dużo pomagaja:)

Cwiczenie na boczki u mnie sprawdza sie najlepiej z pozycji stojacej na przemiennie kolanko - łokiec.

Gość zmotywowana176
na ramiona to może spróbuj 8 min arms do tego jakieś babskie pompki. sama mam problem z boczkami i ramionami i bede te cwiczenia po woli wprowadzała w zycie...:)

Gość zmotywowana176
uciekam synka wykapac bede poźniej:)

hula hop jest dobre ale u mnie stoi i sie kurzy ,tak samo jak steperek i twister jakoś brak zapału ale na basen zaczne chodzic bo to jedyna rzecz do jakiej sie moge zmobilizowac :) ja startuje z wagi 75 przy wzroście 173 :/

Z tego co mi wiadomo w cwiczeniach nie najwazniejsza jest ilosc ale systematycznosc i wazne jest aby zaczac od raczej mniejszej ilosci aby ewentualnie ze wzrostem kondycji zwiekszac ilosc wykonywanych cwiczen a nigdy zmniejszac.

maskara ja jestm na diecie 5dzien i jest coraz lepiej nie ma juz takiego apatytu jak wczesniej.Najgorzej wkurza mnie jak mi ktos smakowitego pod nos podstawia;)hmmm i czuje ten zapaszek:p Ale ale wtedy sie motywuje piekna sylwetka i mowie sobie ze musze byc super laska na wlasnym slubie i daje rade:D

ihih znam ten ból ja w domku tez gotuje jak rodzice w pracy.Dzis był pyszny sosik z ziemniaczkami i buraczkami,ale powiem wam sczerze,że wsadziłam głowe do garczka nawąchałam sie zapachu i było mi lepiej heheh:D

Zdradzcie jeszcze czy łykacie jakies wspomagacze z apteki?Ja sie przyznaje ze tak .

ja nie:) jakis czas temu piłam koktajl proteinowy zamiast sniadania i kolacji i powiem wam szczerze ,że w ubkacji bym pol zycia przesiedziala gdybym go piła dalej a efektow zadnych:/